Ο Βασιλάκης Καΐλας, ο λούστρος του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, έγινε παππούς

Ο Βασιλάκης Καΐλας, ο λούστρος του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, έγινε παππούς

Παππούς έγινε ο ηθοποιός Βασίλης Καΐλας, που έπαιξε σε δεκάδες ελληνικές ταινίες ως παιδί, υποδυόμενος συνήθως έναν μικρό λούστρο που η μοίρα και η ζωή του φέρθηκαν άσχημα, και δηλώνει περήφανα ότι είναι «χαζοπαππούς».

Ο Βασίλης Καΐλας δεν ακολούθησε την καριέρα του ηθοποιού, έγραψε όμως ένα βιβλίο για την ζωή του πριν από 6 χρόνια με τίτλο «Ένα παιδί μετράει τα πλάνα» όπου εξιστορεί το πέρασμά του από τον ελληνικό κινηματογράφο, προσδοκώντας να μεταφέρει τον αναγνώστη στον χαμένο ρομαντισμό εκείνης της εποχής.

Ο ηθοποιός δεν κρύβει πως έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, την Μαριαλένα, η οποία πριν από 9 μήνες απέκτησε το πρώτο της παιδί. Μιλώντας στην Espresso για τη νέα του εμπειρία ως παππούς, ο Βασίλης Καΐλας, λέει: «Το συναίσθημα αυτό δεν μπορώ να το περιγράψω σε όποιον δεν το έχει ζήσει. Είμαι χαζοπαππούς και δεν το κρύβω. Παίρνω τον εγγονό μου, πηγαίνουμε βόλτα στη θάλασσα και κάνω πράγματα μαζί του που μέχρι τώρα ούτε σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να τα κάνω». Αποκάλυψε επίσης πως το όνομά του εγγονού του είναι Σπύρος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Βασίλης Καΐλας είχε μιλήσει για την οικογένειά του. «Ευτυχώς η ζωή μού τα ’φερε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ. Έχω μια υπέροχη κόρη και μια υπέροχη γυναίκα, την Άννα. Το αστείο είναι ότι πάντα φοβόμουν να φλερτάρω λόγω δημοσιότητας. Πίστευα ότι οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τον Βασίλη Καΐλα, αλλά τον Βασιλάκη των ταινιών. Ευτυχώς, η γυναίκα μου δεν ήξερε τι δουλειά έκανα καθώς δεν έβλεπε ταινίες. Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά. Την είχε πατήσει» είχε δηλώσει.