Το ακουστικό πορνό, επανακάμπτει

Το ακουστικό πορνό, επανακάμπτει

Ανάμεσα στους ανθρώπους υπάρχουν οπτικοί τύποι αλλά υπάρχουν και ακουστικοί. Κάποιοι μάλιστα ερεθίζονται ιδιαίτερα με μία από τις δυο αυτές αισθήσεις τους και γι αυτό τις ανάγουν σε φετίχ. Έτσι προκύπτουν οι άνθρωποι που βλέπουν peep show και οι άλλοι που καλούν σε ροζ τηλέφωνα.

Κατ επέκτασιν όσοι διεγείρονται περισσότερο με την όραση βλέπουν πορνό, ενώ όσοι προτιμούν την ακοή πλέον μπορούν να ακούν άκρως ερεθιστικές αφηγήσεις μέσω ηχητικών αρχείων ή ακόμα και podcast. Και ναι, μπορείς να το κάνεις κι εσύ που είσαι γυναίκα: υπάρχουν ιστορίες που θα σου αρέσουν πολύ ενώ ταυτόχρονα θα ακολουθείς και την τελευταία τάση που θέλει το κοινό να ακολουθεί ηχογραφημένους μονολόγους διαφόρων θεμάτων- στην Αμερική είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις του κοινού.

Το ακουστικό πορνό λοιπόν, είναι αυτό που έκαναν οι παλαιότεροι καλώντας σε ένα τηλεφωνικό νούμερο στο οποίο ακουγόταν μια ερωτική ιστορία άκρως περιγραφική με όλες τις καυτές λεπτομέρειες-η γνωστή σε όλους “ροζ γραμμή”. Η ιστορία ξεκινούσε αργά και εξελισσόταν ακριβώς όπως θα γινόταν και εάν την έβλεπες: στο τέλος δεν υπήρχε καμια απολύτως διαφορά από το να έχει δει κάποιος ένα πορνό βίντεο. Μη σας πω ότι ήταν ακόμα καλύτερα διότι μπορούσε να προσθέσει στις πικάντικες περιγραφές και τη φαντασία του.

Η τάση αυτή έκανε ένα πολύ δυναμικό come back και οι ακουστικές σεξουαλικές ιστορίες επανήλθαν πιο σύγχρονες από πριν μέσω του Reddit ή του YouTube που προσφέρουν την επιλογή ηχητικών αρχείων με αναστεναγμούς, βογγητά και άτομα που έρχονται σε οργασμό, ενώ για τους πιο ψαγμένους υπάρχουν και θεματικά sites όπως το Literotica και το Aural Honey.

To μόνο “πρόβλημα¨προς το παρόν είναι ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα ελληνικά, επομένως ή πρέπει να γνωρίζει κάποιος πολύ καλά αγγλικά – με πόσο πήρες το listening στο Lower;- ή πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι να ξεκινήσει αυτό το trend να αναπαράγεται και στη γλώσσα μας.