Το μοντέλο που ξεγυμνώθηκε σε αγώνα μπέιζμπολ, το έκανε για καλό σκοπό

Το μοντέλο που ξεγυμνώθηκε σε αγώνα μπέιζμπολ, το έκανε για καλό σκοπό

H Lauren Summer εξήγησε τον λόγο που έδειξε τα στήθη της σε αγώνα μπέιζμπολ, με αποτέλεσμα να της απαγορευτεί δια παντός η είσοδο στο γήπεδο.

Από την Κυριακή, η Lauren Summer μαζί με την εξίσου εντυπωσιακή Julia Rose αποτελούν κεντρικό θέμα στις σκανδαλοθηρικές στήλες των ΗΠΑ.

Και αυτό γιατί στον αγώνα μπέιζμπολ για το World Series των Washington Nationals με τους Houston Astros, έδειξαν τα στήθη τους σε ένα παίκτη. Κάτι που έπιασε η κάμερα του Fox που μετέδιδε το παιχνίδι.

Η κίνησή τους, αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ενημερωθούν πως πλέον τους απαγορεύεται η είσοδος στα γήπεδο του MLB, όμως φαίνεται να το έκαναν για καλό σκοπό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Lauren Summer που εξήγησε τον λόγο που ξεγυμνώθηκε...
 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ξέραμε οτι θα τιμωρηθούμε. Η επιστολή που δείξαμε με την απαγόρευση εισόδου είναι αληθική και «ναι» θα το έκανα ξανά. Το σημαντικό είναι να εγγραφείτε στο @SHAGMAG_ γιατί τα έσοδα θα πάνε απευθείας σε γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, προκειμένου να πληρώσουν τα ιατρικά τους έξοδα.
 

Σε ένα από τα ποσταρίσματα που έκανε, μία κοπέλα έγραψε: «Δεν με νοιάζει που έδειξαν τα στήθη τους. Εγώ έχω καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω πως αυτό που έκαναν μπορεί να με βοηθήσει», με την Lauren Summer να απαντά: «Οι υπεύθυνοι του @SHAGMAG_ θα πηγαίνουν σε γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού και θα πληρώνουν τα ιατρικά τους έξοδα. Θα τις συναντάνε προσωπικά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τις βοηθήσουμε».

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.