Μέμος Μπεγνής: "Υπάρχουν άνθρωποι που αν πέσει το instagram θα κλειστούν στο ψυχιατρείο!"

Μέμος Μπεγνής: "Υπάρχουν άνθρωποι που αν πέσει το instagram θα κλειστούν στο ψυχιατρείο!"

«Είναι πάρα πολύς κόσμος που παρουσιάζει ψεύτικη ζωή μέσα από αυτό. Με την τέλεια ρετουσαρισμένη φωτογραφία και τον τέλειο κοιλιακό…»

«Αυτή η χώρα μόνο με εξοργίζει, ειδικά στο προσφυγικό ζήτημα. Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός, δυστυχώς. Λυπάμαι που το λέω. Με τους μετανάστες, με το χρώμα, με τη σεξουαλική προτίμηση» ανέφερε ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του για την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο ίδιος παραδέχθηκε: «Ήμουν ο γόης του σχολείου και είχα πολλές κατακτήσεις», ενώ περγράφοντας μια ακραία εκδήλωση λατρείας από θαυμάστριά του, θυμήθηκε: «Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει " Κύρει Μπεγνή θα μπορούσα να σας φιλήσω;". "Ναι, βεβαίως" απαντώ εγώ. Μου πιάνει το κεφάλι, με σβερκώνει κανονικά και μου δίνει ένα φιλί που τα μάτια μου έγιναν τόσα. Ο Πυγμαλίωνας έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε. Ναι, το φιλί ήταν γαλλικότατο!».

Ενώ για την εμμονή πολλών με το instagram, σχολίασε:«Δεν μπορώ αυτό το "η ζωή μου είναι το instagram". Τρελαίνομαι. Μπορώ να μαλώσω γι' αυτό το πράγμα. Φαντάσου να πέσει το instagram, να μην υπάρχει πια, πόσοι άνθρωποι θα καταστραφούν ψυχολογικά και θα πάνε στο ψυχιατρείο. Επειδή κάποιοι ζουν μόνο μέσα από αυτό».

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.