35χρονη βγάζει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο από το Instagram -Ποζάρει σχεδόν γυμνή

35χρονη βγάζει 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο από το Instagram -Ποζάρει σχεδόν γυμνή

Το Instagram, σήμερα, αποτελεί εργασία για πολλούς. Κάποιοι, μάλιστα, καταφέρνουν να βγάζουν μια περιουσία μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Η Αντρεα Αμπελι από τη Ρουμανία είναι μία από αυτές. Σε αντίθεση με άλλους instagrammers έχει ιδιωτικό προφίλ, μετρώντας πάνω από 3 εκατ. ακολούθους. Η 35χρονη μοιράζεται σχεδόν γυμνές φωτογραφίες της, δείχνοντας το σώμα της που αποτελεί αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων. Οπως ισχυρίζεται, από τις αναρτήσεις βγάζει κάτι παραπάνω από 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Η 35χρονη, που ζει στο Βουκουρέστι, υποστηρίζει ότι η ειλικρίνειά της την κάνει τόσο δημοφιλή στο Instagram. «Προσπαθώ πάντα να συνδυάζω το χιούμορ και τη σεξουαλικότητα για να δημιουργώ ένα διασκεδαστικό περιεχόμενο». Μάλιστα, η Αντρεα δεν βγάζει χρήματα μόνο από το Instagram, καθώς προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο σε άλλη πλατφόρμα για περίπου 6,40 ευρώ τον μήνα.

 
Instagrammer με τζιν πουκάμισο
Αντρεα Αμπελι / Φωτογραφία: Facebook

Αν και πολλοί τρελαίνονται να βλέπουν φωτογραφίες της, υπάρχουν και εκείνοι που στάζουν φαρμάκι. Οπως δήλωσε στο news.com.au: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω λάβει είναι ένα άτομο που μου έγραψε ότι πρόκειται να καώ στην κόλαση, και όταν το κάνω, θα μυρίσει σαν πλαστικό».

Instagrammer με μαγιό
Μία φωτογραφία της με μαγιό / Φωτογραφία: Facebook

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.