Πόσων χρονών είναι τελικά η Kylie Jenner; (οι «σκανδαλώδεις» φωτογραφίες)

Πόσων χρονών είναι τελικά η Kylie Jenner; (οι «σκανδαλώδεις» φωτογραφίες)

Η νεαρή δισεκατομμυριούχος γιόρτασε τα γενέθλιά της στο κοσμοπολίτικο Portofino και πόσταρε τις σχετικές φωτογραφίες στο instagram, προκαλώντας θύελλα συζητήσεων

Η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν και νεότερο μέλος της οικογενείας Καρντάσιαν – Τζένερ είναι πλέον μια επιτυχημένη επιχειρηματίας με δικό της brand καλλυντικών –Kylie Cosmetics- και περιουσία με μετριέται σε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Για να γιορτάσει λοιπόν να γενέθλιά της –έγινε 22 ετών- η νεαρή δισεκατομμυριούχος νοίκιασε ένα από τα ακριβότερα superyacht που αρμενίζουν στη Μεσόγειο έναντι του ποσού των 1,2 εκατομμυρίων για μια εβδομάδα στο κοσμοπολίτικο Portofino με την κορούλα της, τον αγαπημένο της Τράβις, την μητέρα της Κρις Τζένερ με τον τριανταοκτάχρονο σύντροφό της Κόρι Γκάμπλ και την κολλητή της Σόφι Ρίτσι. Και φυσικά άρχισε να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Τι το ήθελε; Οι επαΐοντες των social media, μετά από ενδελεχή εξέταση των ενσταντανέ, διέκριναν α) ότι η Κάιλι έχει γίνει αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί από την κορυφή ως τα νύχια και β) ότι το πρόσωπο στις φωτογραφίες αντιστοιχεί σε γυναίκα 32 χρονών και όχι 22.

Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις ώστε η Κάιλι αναγκάστηκε να απαντήσει στις «κατηγορίες» λέγοντας ότι α) δεν έχει υποβληθεί σε καμία επέμβαση και β) έχει βάλει έως και 6 κιλά μεγαλώνοντας τα οποία έχουν αλλάξει το σώμα της.

Δείτε και αποφασίστε: