Οργή για Youtuber που σε βίντεο της βρίζει, χτυπά και φτύνει τον σκύλο της - Τι υποστήριξε η ίδια

Οργή για Youtuber που σε βίντεο της βρίζει, χτυπά και φτύνει τον σκύλο της - Τι υποστήριξε η ίδια

Οργή και χιλιάδες unfollows έχει προκαλέσει ένα βίντεο που -κατά λάθος ανέβασε στο κανάλι της- η Youtuber,

Brooke Houts και στο οποίο φαίνεται να βρίζει, να χτυπά και να φτύνει τον σκύλο της.

Το νεαρό ντόπερμαν φαίνεται να υπακούει στην κηδεμόνα του που το φωνάζει και η οποία όταν φτάνει κοντά της ο Σφιγξ, όπως αποκαλεί τον σκύλο, να τον χαστουκίζει, να του ζητά να ξαπλώσει και να του φωνάζει εξοργισμένη μια σειρά από εντολές.

Κατά την ίδια επρόκειτο για μια πλάκα που ήθελε να κάνει στο σκυλί της για να τεστάρει τις αντιδράσεις του και μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, το βίντεο ανέβηκε κατά… λάθος στο κανάλι της.

Σίγουρα, όμως, δεν υπολόγισε τις αντιδράσεις των φιλόζωων που φρόντισαν να ενημερώσουν το Τμήμα Κακοποίησης Ζώων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, το οποίο ερευνά την υπόθεση.

Το βίντεο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έχει κατέβει από το κανάλι της Hoots, όμως, τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα με την απάντηση που φρόντισε να τουϊτάρει, εξηγώντας τι ακριβώς είδαν σ’ εκείνο το ντροπιαστικό βίντεο οι followers της.

«Δεν πρόκειται να παραστήσω το θύμα ή κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να επισημάνω ότι είμαι σπάνια τόσο αναστατωμένη, όσο εμφανίζομαι στο συγκεκριμένο βίντεο. Η πνευματώδης Brooke που βλέπετε συχνά στα βίντεό μου είναι συνήθως μια ακριβής αναπαράσταση αυτού πραγματικά είμαι, αλλά είναι προφανές σ’ αυτό το βίντεο ότι είμαι απογοητευμένη. Θα έπρεπε να είμαι τόσο θυμωμένος όσο φαίνομαι σ’ αυτό το βίντεο; Όχι. Θα έπρεπε να βάλω τις φωνές στον σκύλο μου; Όχι. Εντούτοις, όταν ένα ντόπερμαν που ζυγίζει κάτι λιγότερο από 70 κιλά χιμάει στο πρόσωπό μου με το στόμα ανοιχτό, εγώ, ως κηδεμόνας, πρέπει να του δείξω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη», εξηγεί στο μήνυμά της, λέγοντας παράλληλα ότι δεν έχει σκοπό να δικαιολογηθεί γι’ αυτό που έκανε.

Η ίδια επιμένει ότι δεν αποδέχεται με τίποτα τις κατηγορίες που της προσάπτουν ότι κακοποιεί το κατοικίδιό της, ότι το αγαπά όσο τίποτα στον κόσμο και ότι δεν είχε πρόθεση να εξοργίσει κανέναν με τη συμπεριφορά της, απλώς ήθελε να διδάξει στον σκύλο της τα όρια του…

Πηγή: Peoplegreece.com