Ο απόλυτος τρόπος να σερβίρετε το καρπούζι αυτό το καλοκαίρι

Ο απόλυτος τρόπος να σερβίρετε το καρπούζι αυτό το καλοκαίρι

Είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το λατρεύει.

Μιλάμε για το καρπούζι το οποίο αν μάλιστα είναι όπως πρέπει να είναι, είναι πιθανό να το φάει κανείς στην καθησιά του.

Παρακάτω σας δίνουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο σερβιρίσματος του καρπουζιού που θα το αναβαθμίσει στα μάτια τα δικά σας και των καλεσμένων σας.

Φτιάξτε την πιο νόστιμη και ιδιαίτερη καρπουζοσαλάτα με τα εξής υλικά:

1 μέτριο καρπούζι (2-3 κιλά) κομμένο σε κυβάκια (θα σας βγει περίπου 10 φλιτζάνια)
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
1/4 φλ. χυμό λάιμ
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1/2 φλ. τυρί φέτα τριμμένη
1/2 φλ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο
πιπέρι

Ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ το καρπούζι, το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λάιμ, το αλάτι, το τσίλι και ανακατέψτε. Προσθέστε τη γέτα και το κόλιαντρο και ανακατέψτε ξανά.

Μεταφέρετε σε μια μεγάλη πιατέλα. Σερβίρετε.

καρπούζι

spirossoulis.com 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.