Η πιο δημοφιλής στάση της χρονιάς

Η πιο δημοφιλής στάση της χρονιάς

Πριν ξεκινήσετε τα αστεία για το μετρό της Θεσσαλονίκης και τις… στάσεις του. Σας πληροφορούμε πως το παρακάτω κείμενο αφορά το σεξ.

Κυρίες και κύριοι πάντα μία έρευνα είναι εποικοδομητική ιδιαίτερα αν μπορεί να μας διαφωτίσει σε θέματα, που αφορούν την σεξουαλική μας υγεία/ ευχαρίστηση. Σε αυτήν την περίπτωση η αναζήτηση και η μελέτη έγινε από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία με την συνεργασία 24 κορυφαίων ιδρυμάτων της χώρας.

Επειδή ακόμη και σε χώρες τόσο ανοιχτές σε… ιδέες και επιλογές όπως η Αγγλία το κοινό δύσκολα απαντά οι ερευνητές απευθύνθηκαν στον “Dr Ed”, μία online ιατρική υπηρεσία, Στην έρευνα συμμετείχαν 2000 άτομα (άντρες και γυναίκες) από την Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και την Ευρώπη.

Η ερώτηση ήταν: “Ποια είναι η αγαπημένη σας στάση;”. Τα αποτελέσματα ανέδειξαν τo doggy style νούμερο ένα σε προτιμήσεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Όσο για τον χώρο αποκαλύφθηκε πως όλοι θέλουν (κάποια στιγμή της ζωής τους) να το κάνουν πάνω σε τραπέζι.

Στάση (st4) τέσσερα

Η αιτιολογία για την επιλογή της ως καλύτερη θέση (ή στην καλύτερη θέση πάντα μπερδευόμαστε) είναι η ευκολία με την οποία προσεγγίζεται και ερεθίζεται το σημείο G. Το doggy style ξεπέρασε την ιεραποστολική στάση που συγκέντρωσε το ποσοστό του 22.5% στις ψήφους ενώ τρίτη αναδείχτηκε η στάση της καουμπόισας (όταν η κυρία είναι επάνω) με 19.4%. Τέλος το 4.3% των συμμετεχόντων δήλωσε πως η στάση 69 είναι η αγαπημένη τους και πολύ… πίσω (το 2.1%) επέλεξε το πρωκτικό σεξ.

Γεωγραφικά μιλώντας

Το doggy style ήταν πανευρωπαϊκά η κορυφαία προτίμηση. Εξαίρεση αποτελούν οι Ιταλοί (θέλουν την στάση της καουμπόισσας), οι Ολλανδοί (ιεραποστολικό) και οι Πολωνοί που αρέσκονται στο… κουταλάτο (spooning στα ελληνικά).

Η επιμόρφωση και η…

Το 53.8% των αντρών (παραδοσιακά) παίρνουν ιδέες για στάσεις από ταινίες πορνό, ενώ οι περισσότερες γυναίκες είπαν πως μαθαίνουν νέα πράγματα είτε από τους συντρόφους τους είτε από το ίντερνετ, που δεν σχετίζονται όμως με το πορνό (μην τις πιστεύεται).

…πράξη

Τέλος, από την έρευνα προκύπτει ότι οι άντρες είναι πιο περιπετειώδεις από τις συντρόφους τους στο κρεβάτι, με το 75.3% να λέει πως προτιμούν να πειραματίζονται και με το 58.3% των γυναικών να συμφωνούν ότι οι σύντροφοι τους είναι εκείνοι που θέλουν να βάζουν περισσότερα πράγματα (αλήθεια τώρα;) στην ερωτική τους ζωή.