Η Μπέλα Θορν δηλώνει πλέον πανσεξουαλική και μας εξηγεί... τι είναι!

Η Μπέλα Θορν δηλώνει πλέον πανσεξουαλική και μας εξηγεί... τι είναι!

Η ταραχώδης ερωτική ζωή της νεαρής καλλονής, που ξεκίνησε την καριέρα της ως έφηβη σταρ του Disney, έχει απασχολήσει επανειλημμένα τα διεθνή ΜΜΕ

Ειδική αναφορά στη σεξουαλικότητά της, και στο πώς αυτή έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, έκανε η Μπέλα Θορν σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός/τραγουδιστρια, που ξεκίνησε την καριέρα της από έφηβη σταρ του Disney Channel και διαθέτει ήδη, στα 21 της χρόνια, μια μεγάλη περιουσία από τις δουλειές της στο σινεμά και τη δισκογραφία, εξήγησε στην εκπομπή Good Morning America ότι επιτέλους έχει βρει τι την κάνει ευτυχισμένη, μετά από χρόνια ταραχώδους ερωτικής ζωής.

Η νεαρή καλλονή, η οποία είχε αποκαλύψει το 2016 ότι είναι bisexual, πλέον αυτοχαρακτηρίζεται ως πανσεξουαλική, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της.

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό και πώς διαφέρει από την αμφιφυλοφιλία (αν και από κάποιους θεωρούνται ταυτόσημες έννοιες), η όμορφη ηθοποιός φρόντισε να δώσει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις.

«Στην πραγματικότητα είμαι πανσεξουαλική, κι αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζα», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι ο όρος σημαίνει ότι «σου αρέσει αυτό που σου αρέσει». «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα ον».

πηγή: protothema.gr 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.