Πού πετύχαμε τον Βιεϊρίνια σε οικογενειακές διακοπές με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη;

Πού πετύχαμε τον Βιεϊρίνια σε οικογενειακές διακοπές με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη;

 Έζησε την απόλυτη χαρά φέτος ο Βιεϊρίνια, με την κατάκτηση του Double από τον ΠΑΟΚ και παράλληλα την πιο δύσκολη για τον ίδιο περίοδο μετά τον τραυματισμό του.

Ένα χειρουργείο στην Πορτογαλία και μια μακρά περίοδο αποθεραπείας τον κράτησαν μακριά από τα γήπεδα και από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου αλλά πια ο γνωστός προδοσφαιριστής είναι καλά και απόλαυσε λίγες μέρες οικογενειακών διακοπών πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της θεραπείας του και ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα του.

Έτσι βρέθηκε οικογενειακώς με τη σύζυγό του Βάσω Βεργίδου και την κόρη τους, παρέα με την κολλητή τους φίλη Σάντυ Κουτσοσταμάτη και την οικογένειά της στο καταπληκτικό Miraggio Thermal Spa and Resort στο Παλιούρι της Χαλκιδικής.

Όχι, πως στις διακοπές αυτές αφέθηκε. Και σας το λέμε από πρώτο χέρι αφού τον πετύχαμε να κάνει ειδικό ποδήλατο νερού εντός της κεντρικής πισίνας δίπλα από τα παιδιά και τους ενοίκους του πολυτελούς ξενοδοχείου που απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Όλη η παρέα ήταν σε πολύ χαλαρή διάθεση και σε μεγάλα κέφια. Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα για να ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο και τα παιδιά βρέθηκαν όλοι μαζί στο ιδιωτικό θέατρο του θερέτρου για να απολαύσουν μια μοναδική παράσταση με χορό στον πάγο, ακροβατικά και μαθήματα salsa!

Εντάξει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν χόρεψε, χόρεψαν όμως η Βάσω με την Σάντυ και τα παιδιά ενώ ο Βιεϊρίνια μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή για να συγχαρεί τους χορευτές και τους ακροβάτες για το φαντασμαγορικό show, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δεν αρνήθηκε τις selfies σε κανέναν.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν το ίδιο βράδυ και η Ντίνα Νικολάου, που υπογράφει τα μενού στα ανανεωμένα συγκλονιστικά εστιατόρια του υπέροχου resort αλλά και η Ειρήνη Νικολοπούλου με ομάδα δημοσιογράφων που βρισκόταν στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο σε press trip.

www.gossip-tv.gρ