«Ξεμπρόστιασαν» τη Σπυροπούλου στα social media: Η ίδια φωτό με μαγιό πριν και μετά το Photoshop

«Ξεμπρόστιασαν» τη Σπυροπούλου στα social media: Η ίδια φωτό με μαγιό πριν και μετά το Photoshop

Από τους χρήστες του διαδικτύου δεν ξεφεύγει τίποτα τελικά...

Mε το σκληρό πρόσωπο των social media ήρθε ξανά αντιμέτωπη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο φακός την έχει απαθανατίσει σε πολλά από αυτά, με τις λήψεις να κυκλοφορούν σε περιοδικά και διαδίκτυο και τους χρήστες του διαδικτύου να μπαίνουν στον πειρασμό να συγκρίνουν τις αρετουσάριστες φωτογραφίες των παπαράτσι με τις αντίστοιχες που θα βρει κανείς στο Instagram της Κωνσταντίνας.

Τρανό παράδειγμα, η τελευταία λήψη που κυκλοφόρησε μια μια διπλή φωτογραφία: Αριστερά βλέπουμε τη Σπυροπούλου με ένα μαύρο μαγιό στη θάλασσα τραβηγμένη από παπαράτσι και δεξιά την Κωνσταντίνα φορώντας το ίδιο μαγιό σε ανάρτησή της στο Instagram.

Τα σχόλια ήταν πολλά και διόλου κολακευτικά με γυναίκες και άνδρες να τονίζουν πως η διαφορά στα κιλά της παρουσιάστριας στις δύο σχεδόν ίδιες φωτογραφίες είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να αγγίζει ακόμα και τα 20 κιλά!

Όπως φαίνεται, το εκπαιδευμένο μάτι του κοινού δεν ξεγελιέται πλέον από το Photoshop, την ώρα μάλιστα που οι γυναίκες κυρίως εξοργίζονται με την επεξεργασία στις φωτογραφίες των celebrities κάνοντας λόγο για λάθος πρότυπα και τακτικές που πλήττουν άμεσα την αυτοπεποίθηση των «κοινών θνητών».

Δεν έχουν κι άδικο… Πόσο μάλλον όταν η Σπυροπούλου διαθέτει ένα από τα πιο χυμώδη, θηλυκά κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ.