Πέταξαν έξω από πτήση μητέρα επειδή ήταν προκλητικά ντυμένη και όλοι χάζευαν το μπούστο της! (φώτο)

Πέταξαν έξω από πτήση μητέρα επειδή ήταν προκλητικά ντυμένη και όλοι χάζευαν το μπούστο της! (φώτο)

Αεροσυνοδός κατέβασε από το αεροπλάνο μια μητέρα δύο παιδιών επειδή ήταν ντυμένη πολύ προκλητικά για τα παιδιά που βρίσκονταν στο αεροσκάφος.

Η 31χρονη Harriet Osborne αναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο της EasyJet και τελικά να χάσει την πτήση της επειδή φορούσε ένα μαύρο δαντελένιο μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτα ορισμένα σημεία του στήθους της. 

«Δεν μπορείς να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο μου με αυτή την μπλούζα, πρέπει να ρίξεις κάτι επάνω σου» της είπε η αεροσυνοδός, όπως η ίδια ανέφερε. 

Η ίδια τόνισε ότι παρόλο που στη συνέχεια φόρεσε ένα πουλόβερ οι αεροσυνοδοί συνέχιζαν να μην της επιτρέπουν την είσοδο στο αεροσκάφος. Πρόσθεσε ότι την έκαναν να νιώσει φτηνή όταν της είπαν ότι η μπλούζα της ήταν πολύ αποκαλυπτική. 

H αμφίεση της 31χρονης όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Η 31χρονη δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο και αναγκάστηκε, μαζί με τον φίλο της, να περάσουν το βράδυ στο αεροδρόμιο της Μάλαγα όπου και κοιμήθηκαν στο πάτωμα, ενώ πλήρωσε και 165 ευρώ για να κλείσει εισιτήριο σε άλλη πτήση. 


«Επιβεβαιώνουμε ότι μία επιβάτιδα της πτήσης από Μάλαγα προς Στάνστεντ στις 23 Ιουνίου δεν κατάφερε να ταξιδέψει εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς. Έπειτα από ανησυχίες σχετικά με το ντύσιμό της, το πλήρωμα της ζήτησε ευγενικά να φορέσει μια επιπλέον μπλούζα και η επιβάτιδα συμφώνησε. Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να φέρεται ανάρμοστα προς ένα μέλος του πληρώματός μας. Τα πληρώματα των αεροσκαφών μας και του εδάφους είναι εκπαιδευμένα, αξιολογούν όλες τις καταστάσεις και ενεργούν γρήγορα. Δεν ανεχόμαστε καταχρηστική ή απειλητική συμπεριφορά στο προσωπικό μας», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας. 
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.