Διάσημη Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στην πιο τρυφερή ηλικία μου (φωτό)

Διάσημη Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει: Κακοποιήθηκα σεξουαλικά στην πιο τρυφερή ηλικία μου (φωτό)

Στη «σκληρή» αποκάλυψη ότι στην τρυφερή ηλικία των τριών έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης προέβη η

γνωστή Κύπρια ηθοποιός Μαρίνα Σίρτις.

 

Η Μαρίνα Σίρτις, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Star Trek, μίλησε στους Times για την προσωπική της ζωή και υποστήριξε πως η μητέρα της συνήθιζε να την αφήνει σε νταντά. Κατά την παραμονή της στο σπίτι της νταντάς, ωστόσο, όπως είπε η Κύπρια ηθοποιός, οι έφηβοι γιοι (της νταντάς) την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

 Î— Μαρίνα Σίρτις

Η Μαρίνα Σίρτις στα Saturn Awards / Φωτογραφία: AP IMAGES
Διατροφικές διαταραχές λόγω της σεξουαλικής κακοποίησης
Η Μαρίνα Σίρτις αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στο Λονδίνο -όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε- καθώς και για τους Κύπριους γονείς της. Η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν μίλησε ποτέ για τη σεξουαλική κακοποίηση στους δικούς της.

Η Μαρίνα Σίρτις και ο Πάτρικ Στιούαρτ


«Δεν το είχα πει σε κανέναν επειδή ακόμα και στην ηλικία των τριών ετών, το ξέρεις ότι είναι ντροπιαστικό και νομίζει ότι κατά κάποιο τρόπο είναι δικό σου λάθος», είπε χαρακτηριστικά. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη μητέρα της προσέθεσε: «Η μητέρα μου δεν το έμαθε ποτέ, θα την σκότωνε».

Η 64χρονη, σήμερα, ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι αντιμετώπισε διατροφικές διαταραχές για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ετών, τις οποίες συνέδεσε με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε νεαρή ηλικία.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.