Πάνος Ιωαννίδης: «Περνάει η αστυνομία, με μπουζουριάζει» - Το περιστατικό σύλληψής του

Πάνος Ιωαννίδης: «Περνάει η αστυνομία, με μπουζουριάζει» - Το περιστατικό σύλληψής του

Ο σεφ και κριτής του MasterChef 3 μίλησε για όλα και εκμυστηρεύθηκε πως

αναγκάστηκε να απαρνηθεί τη «χιπική εμφάνισή του» προκειμένου να αλλάξει αυτό που εκπέμπει. Οπως δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, λόγω της εμφάνισής του, επειδή δεν φορούσε κοστούμι και είχε μακριά μαλλιά, είχε τύχει να μην τον πάρουν στα σοβαρά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία με την αδελφή του, ανέφερε ότι όταν ήταν νεαρός, είχε συλληφθεί επειδή πωλούσε παράνομα κοσμήματα, τα οποία είχε φτιάξει μόνος του, στην Πάρο. «Σε κάποια φάση, περνάει η αστυνομία, χραπ, με μπουζουριάζει πού είναι η άδεια, πού είναι το ένα, πού είναι το άλλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο πατέρας του, ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων, επάγγελμα που ακολούθησε και η αδελφή του.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, η σχέση και η μαγειρική
Ο σεφ μίλησε και για τις σχέσεις και όπως αποκάλυψε, όταν βγαίνει με τη σύντροφό του, στην αρχή, προτιμά να τρώει έξω. «Οταν σε μια σχέση μαγειρέψω εγώ, τότε έχουν σοβαρέψει τα πράγματα». Ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι ρωτά τι αρέσει σε εκείνους που μαγειρεύει και όχι τι δεν τους αρέσει, ενώ υποστήριξε ότι δέχεται πολλά ερωτήματα από πολλούς άνδρες.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.