Απίστευτο περιστατικό στο λιμάνι της Ραφήνας – Σε έξαλλη κατάσταση η Ζέτα Δούκα (φωτό)

Απίστευτο περιστατικό στο λιμάνι της Ραφήνας – Σε έξαλλη κατάσταση η Ζέτα Δούκα (φωτό)

Παρ' ολίγον τραγωδία για τη Ζέτα Δούκα και τον σύζυγό της την

περασμένη Παρασκευή ενώ αναχωρούσαν από τη Ραφήνα με την 3 ετών κόρη τους Θάλεια για να περάσουν όλοι μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Μέσα σε λίγα λεπτά κόντεψαν να χάσουν το μονάκριβο παιδί τους αλλά και το αυτοκίνητό τους.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως αναφέρει το περιοδικό YOU λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, η ηθοποιός έφτασε στο λιμάνι μαζί με τον σύζυγό της και προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής, ανακουφισμένη προς στιγμήν, αφού είχε προλάβει οριακά το δρομολόγιο.

Η χαρά της κράτησε για λίγο εντούτοις, αφού είδε αμέσως πως η μπουκαπόρτα ήταν γεμάτη και οι άνθρωποι του λιμενικού την ενημέρωσαν πως δεν γινόταν να επιβιβαστεί παρ' ότι είχε εισιτήριο, καθώς υπήρχε υπεράριθμη κράτηση θέσεων − την ίδια μοίρα είχαν και άλλα δύο αυτοκίνητα που περίμεναν να επιβιβαστούν.

Η Ζέτα Δούκα ωστόσο ακούγοντας τα δυσάρεστα έγινε έξω φρενών και, όπως μας αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να ανέβει στο πλοίο με τη βία.

Οι προσπάθειές της απέβησαν άκαρπες και προκάλεσαν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους επιβάτες, επομένως κατέβηκε από το αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας να έρθει ο καπετάνιος του πλοίου και να της δώσει εξηγήσεις, απειλώντας ταυτόχρονα με μηνύσεις προς κάθε υπεύθυνο.

Από πίσω της ακολουθούσε ο Μιχάλης Χατζαντωνάς που κι εκείνος βγήκε εσπευσμένα από το αυτοκίνητο με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα και τη σύζυγό του που βρισκόταν εκτός εαυτού. Πάνω στον πανικό τους όμως, βγαίνοντας από το όχημα δεν «έδεσαν» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να τσουλάει με κατεύθυνση στη θάλασσα, ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ακόμα η μικρή Θάλεια.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άντρες της αστυνομίας, του λιμενικού αλλά και από το πλήρωμα του πλοίου και με τη βοήθειά τους κατάφεραν να ακινητοποιήσουν εγκαίρως το όχημα. Παρ' ότι απετράπησαν τα χειρότερα η Ζέτα Δούκα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη εκείνο το απόγευμα ενώ ανέβαινε την μπουκαπόρτα...

Τόσο το ζευγάρι όσο κι άλλο ένα αυτοκίνητο που περίμενε υπομονετικά να βρεθεί κάποια λύση κατάφεραν τελικά να ταξιδέψουν με το πλοίο της γραμμής, δίνοντας αίσιο τέλος σε αυτή την περιπέτεια.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.