Απίστευτο: Η Τζέσικα Σίμπσον μας δείχνει τους αστραγάλους κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη και σοκάρει (φωτό)

Απίστευτο: Η Τζέσικα Σίμπσον μας δείχνει τους αστραγάλους κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη και σοκάρει (φωτό)

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, η Τζέσικα Σίμπσον επιστρέφει στο Instagram για να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα ευχάριστα νέα. Οπως λέει συναντήθηκε και πάλι με ένα μέρος του σώματός της που είχε χάσει εδώ και μήνες... του αστραγάλους της!

 

 

Η τραγουδίστρια, φωτογράφησε το δεξί της πόδι και ανάρτησε τη φωτογραφία του την Τρίτη γράφοντας: «Παρακολουθώ τους αστραγάλους μου». Η φωτογραφία έρχεται πέντε μήνες μετά την σοκαριστική της ανάρτηση, στην οποία μοιραζόταν με τους θαυμαστές της τους πρησμένους από την εγκυμοσύνη αστραγάλους της.

 

Η πρώτη φωτογραφία με το πόδι της πραγματικά αλλοιωμένο από το πρήξιμο ελήφθη δύο μήνες πριν η Σίμπσον και ο σύζυγός της Ερικ Τζόνσον υποδεχτούν το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους, την μικρή Μπέρντι Με, στις 19 Μαρτίου.

 Î¤Î¿ πριν και το μετά στους αστραγάλους της Τζέσικα Σίμσον

Τότε η Τζέσικα Σίμπσον ζητούσε συμβουλές από άλλες γυναίκες που αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη. Αργότερα, η Αμερικανή που πρωταγωνίστησε και στην κινηματογραφική μεταφορά των Dukes αναρτούσε φωτογραφίες όπου αντιμετώπιζε το πρήξιμο με τη βοήθεια μιας γνωστής σε εμάς μεθόδου. Εφάρμοζε βεντούζες στο πόδι για να μειώσει το οίδημα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέσικα Σίμπσον παίρνει πάρα πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το 2012, στην πρώτη της εγκυμοσύνης φέρεται να έχει πάρει 25 ολόκληρα κιλά, κάτι που όπως είπε δεν την στενοχώρησε καθόλου, αφού απολάμβανε ότι ακριβώς επιθυμούσε χωρίς να σκέφτεται το βάρος της.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.