Είναι η Ν.Κίντμαν ...φαλακρή; Γιατί φοράει συνέχεια περούκες (φωτό)

Είναι η Ν.Κίντμαν ...φαλακρή; Γιατί φοράει συνέχεια περούκες (φωτό)

Είναι μια διάσημη ηθοποιός που έχει ερμηνεύσει πολλούς ρόλους στη ζωή τους. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων από αυτών είναι πως η πρωταγωνίστρια, Νικόλ Κίντμαν πάντα φοράει περούκα. Κι αυτό δίνει τροφή για μια νέα θεωρία πως ίσως είναι φαλακρή.

 

Κατά την διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast «What’s The Tee», η drag queen ΡουΠολ και η Μισέλ Βισάζ αστειευόμενοι είπαν πως η Νικόλ Κίντμαν, που αδιαμφισβήτητα κάνει πολύ σικάτες εμφανίσεις, μπορεί να χρησιμοποιεί περούκες για να κρύψει το γεγονός πως είναι φαλακρή.

Η Νικόλ Κίντμαν στην ταινία «Lion»
Η Νικόλ Κίντμαν στην ταινία «Lion»
Μάλιστα, η ΡουΠολ είπε ότι «κανείς άλλος δεν φοράει καλύτερα τις περούκες από την Νικόλ Κίντμαν», προκαλώντας μια έντονη συζήτηση για τις αλλαγές στα χτενίσματά της σε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της.

powered by Rubicon Project
Η περούκα της Νικόλ Κίντμαν και το χάπι μαλλιών
Η συζήτηση όμως που πυροδότησε αυτή την θεωρία ξεκίνησε από την τραγουδίστρια Μισέλ Βισάζ να λέει για το πρόσφατο ταξίδι της στην Αυστραλία. Είπε στην RoyPol πως το καλύτερο σημείο του ταξιδιού της ήταν όταν είδε μια διαφημιστική πινακίδα της Νικόλ Κίντμαν στο αεροδρόμιο, να πουλά ένα χάπι μαλλιών. Πιθανότατα, η Μισέλ Βισάζ αναφερόταν στο εμπορικό σήμα Swisse, του οποίου η διάσημη ηθοποιός είναι πρέσβειρα. Και φωνάζοντας, είπε: «Η ειρωνεία είναι πως η Νικόλ Κίντμαν πουλάει ένα χάπι μαλλιών!».

 Î— διάσημη ηθοποιός στην σειρά «Top Of The Lake»

Η διάσημη ηθοποιός στην σειρά «Top Of The Lake»
Η drag queen τότε εξήγησε το αστείο της Μισέλ για όσους δεν κατάλαβαν, λέγοντας: «Η ειρωνεία είναι ότι έχουμε δει ελάχιστες φορές τα φυσικά μαλλιά της Νικόλ Κίντμαν», με την τραγουδίστρια να προσθέτει: «Νομίζω ότι είναι φαλακρή!». Τότε επενέβη πάλι η ΡουΠολ λέγοντας: «δεν είναι φαλακρή. Απλά έχει πολύ σγουρά μαλλιά που δεν μπορούν να φορμαριστούν πολύ εύκολα».

Ελάχιστες οι φορές που η Νικόλ Κίντμαν έχει παίξει σε ταινία με τα φυσικά της μαλλιά
Πράγματι, η Νικόλ Κίντμαν, που παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν, δεν έχει δείξει σχεδόν ποτέ τα φυσικά σγουρά μαλλιά της εκτός από τις πρώτες ημέρες της καριέρας της και σχεδόν πάντα φοράει περούκα για τους ρόλους της. Μία από τις λίγες φορές που η Αυστραλίδα ηθοποιός έδειξε τα φυσικά σγουρά μαλλιά της ήταν στην πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους « BMX Bandits» του 1983.

Η Νικόλ Κίντμαν στην πρώτη της ταινία το 1983 με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της Η Νικόλ Κίντμαν στην πρώτη της ταινία το 1983 με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της

Να σημειωθεί πάντως, πως η Νικόλ Κίντμαν είναι πολύ ευαίσθητη με το συγκεκριμένο θέμα. Έκλεισε το τηλέφωνο στην επικοινωνία της εκπομπής « The Kyle and Jackie O Show» νωρίτερα φέτος όταν ρωτήθηκε για τις περούκες της και αρνήθηκε να απαντήσει σε δημοσιογράφο στο Φεστιβάλ Ταινιών του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2018.
Πηγή: iefimerida.gr