Έλληνας παρουσιαστής: Εχω κάνει σεξ στη λεωφόρο του Χαλανδρίου, με κατάλαβαν οι ταξιτζήδες και μου φώναζαν (βίντεο)

Έλληνας παρουσιαστής: Εχω κάνει σεξ στη λεωφόρο του Χαλανδρίου, με κατάλαβαν οι ταξιτζήδες και μου φώναζαν (βίντεο)

Ο

Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark», και έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

 

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε πως κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο στο Χαλάνδρι, ενώ μάλιστα οι οδηγοί ταξί κατάλαβαν ποιος είναι και του φώναζαν. Ο ίδιος εξήγησε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά, πώς ακριβώς συνέβη το περιστατικό αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει κατέβα οπωσδήποτε».

«Περνούσαν ταξί και φώναζαν: Ρε Παπανώτα, τι είναι αυτά;»
Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε την «εξομολόγησή» του λέγοντας: «Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο».

Βίντεο: Ο Παπανώτας εξομολογείται ότι έχει κάνει σεξ σε κεντρική λεωφόρο


Πηγή: iefimerida.gr 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.