Ελληνίδα δημοσιογράφος και μητέρα μας δείχνει τις ατέλειές της! Με μαγιό, χωρίς ρετούς (φωτό)

Ελληνίδα δημοσιογράφος και μητέρα μας δείχνει τις ατέλειές της! Με μαγιό, χωρίς ρετούς (φωτό)

Είναι δημοσιογράφος blogger και μαμά τριών υπέροχων παιδιών! Η

Ολίβια Γαβρίλη γράφει πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για τη μητρότητα αλλά και τα παιδιά και λύνει απορίες σχετικά με οποιοδήποτε ερώτημα έχει κάθε νέα και όχι μόνο μητέρα! Την γνωρίσαμε καλύτερα από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά την Αθηνά και τον Αρχέλαο.

Η Ολίβια με τον Μάνο παρά τον μεγάλο του έρωτα χώρισαν και δυστυχώς έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο του 2018. Η Ολίβια είναι μια γυναίκα δραστήρια και μεγαλώνει με κέφι 3 υπέροχα παιδιά! Δυναμική εργατική και αληθινή, ποζάρει σήμερα με μαγιό και χωρίς ρετούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δίνει ένα μεγάλο κα ωραίο μήνυμα σε όλες τις γυναίκς και σε όλες τις μανούλες!

«Μην περιμένετε να δείτε ποτέ φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες από εμένα… Είμαι 35, μαμά τριών παιδιών, έχω τις καμπύλες μου, τις ραγάδες μου, τις ατέλειες μου… Καμιά φορά αγχώνομαι με αυτή την πρώτη νιότη που ξεγλιστρά από πάνω μου, αλλά ευτυχώς τις περισσότερες μέρες απλά ΛΑΤΡΕΥΩ όλα όσα είμαι! Εύχομαι το ίδιο να κάνετε όλες, κορίτσια»! έγραψε η Ολίβια κάτω από την φωτογραφία της!