Διάσημη τραγουδίστρια φοράει μεικ απ όταν κοιμάται για να είναι όμορφη αν τη σώσουν πυροσβέστες (φωτό)

Διάσημη τραγουδίστρια φοράει μεικ απ όταν κοιμάται για να είναι όμορφη αν τη σώσουν πυροσβέστες (φωτό)

Οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν πώς και πώς να έρθει το βράδυ προκειμένου να βγάλουν το μεικ απ που φορούν κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να ανακουφίσουν και να φροντίσουν το δέρμα τους. Ηχηρή εξαίρεση αποτελεί η

τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής, Ντόλι Πάρτον, η οποία σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι όταν πέφτει βαμμένη στο κρεβάτι.

parton-sineg

Όσο για το λόγο της κίνησής της αυτής; Θέλει να είναι έτοιμη σε περίπτωση που χρειαστεί να τη διασώσουν π.χ. μετά από μια πυρκαγιά!

«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι κάπου και θα πιάσει φωτιά. Οπότε αφήνω το μεικ απ το βράδυ και καθαρίζομται το πρωί» αποκάλυψε η Πάρτον.

Μιλώντας στους New York Times η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, το λόγο για τον οποίο δεν πηγαίνει βόλτα με τρενάκι στο θεματικό πάρκο στο Τενεσί που φέρει το όνομά της (Dollywood).

«Έχω πολλά να χάσω με τα μαλλιά μου. Δεν μου αρέσει να ανακατεύονται. Θέλω αυτό να συμβεί από έναν όμορφο άνδρα όχι από κάποιο τρενάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πάρτον, η οποία είναι παντρεμένη εδώ και πενήντα χρόνια με τον σύζυγό της, εξομολογήθηκε, τέλος, ότι δεν ταξιδεύει ποτέ χωρις να έχει μαζί της ταμπάσκο και λουκανικάκια όταν ταξιδεύει εξηγώντας ότι «αν δεν μπορώ να φάω ό,τι μου φέρνουν, τότε μπορώ πάντα να καταφύγω σε αυτή τη λύση».