Η Τζένη Χειλουδάκη αποχαιρετά την Τζούλια Μπάρκα με μια αναδρομή στην εποχή που σκοτώνονταν στα παράθυρα

Η Τζένη Χειλουδάκη αποχαιρετά την Τζούλια Μπάρκα με μια αναδρομή στην εποχή που σκοτώνονταν στα παράθυρα

Με μια συγκινητική ανάρτηση κι έναν μικρό απολογισμό της ζωής της, αποχαιρέτησε η Τζένη Χειλουδάκη την επί χρόνια «αντίπαλό» της στα τηλεοπτικά παράθυρα, Τζούλια Μπάρκα.

 

 

Η ηθοποιός, η οποία έφυγε χθες από την ζωή μετά από μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε χαρακτηριστεί ως σύμβολο του σεξ τις δεκαετίες του ‘80 και του ‘90. Αξέχαστες όμως ήταν οι κόντρες της με την Τζένη Χειλουδάκη στα παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών.

Και η Τζένη Χειλουδάκη θέλησε να την αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση και έναν μικρό απολογισμό όλων όσων έκανε «στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας» όπως έγραψε. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στις εποχές της απόλυτης νιότης και τρέλας,αυτές τις εποχές που με τύφλωναν ανόητα και ανούσια πράγματα ξοδεύτηκα σε απόλυτες ξεφτίλες στα τηλεοπτικά καναλάκια... Δυστυχώς ,αυτό θα με στοιχειώνει μέχρι την τελευταία μου ανάσα... Όμως προχώρησα και αγκάλιασα τα πραγματικά όμορφα αυτής της ζωής... Όσο και να φτύνω όμως τα ξεχασμένα ανόητα χρόνια εκείνα που η δίψα για δημοσιότητα έκανε το τέρας μέσα μου να κυριαρχεί, δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ακριβώς αυτά τα χρόνια έπλασαν τη Τζένη του σήμερα... Αντίο Τζούλια... Δεν υποφέρεις πια... Είσαι χαρούμενη και γελάς ενώ ταξιδεύεις στο σύμπαν...» .