Αφηρημάδα πολλών εκατομμυρίων! Τι άφησε στο αεροπλάνο η διάσημη σταρ (φωτό)

Αφηρημάδα πολλών εκατομμυρίων! Τι άφησε στο αεροπλάνο η διάσημη σταρ (φωτό)

Ερωτευμένη θα είναι μάλλον η

συνεργάτης της Ρίτα Όρα, η οποία ξέχασε στο αεροπλάνο κοσμήματα αξίας 3 εκατ. ευρώ, τα οποία επρόκειτο να φορέσει η σταρ στις Κάννες.

 

Η αφηρημένη συνεργάτης της Ρίτα Ορα που ταξίδευε για τις Κάννες μεταφέροντας κοσμήματα αξίας 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ξέχασε τη βαλίτσα της μέσα στο αεροπλάνο.

Επρόκειτο για κοσμήματα που είχαν δανείσει χρυσοχόοι του Λονδίνου στην τραγουδίστρια Ρίτα Ορα, τα οποία και θα φορούσε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

 

Τελικά τα κοσμήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στο Λονδίνο, απ’ όπου προέρχονταν, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.

Στις 16 Μαΐου, καθώς έβγαινε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Νίκαιας και πριν φτάσει στον τελικό της προορισμό, τις Κάννες, μια γυναίκα που είχε αναλάβει να μεταφέρει τα κοσμήματα για την 28χρονη τραγουδίστρια Ρίτα Ορα συνειδητοποιεί ότι ξέχασε την χειραποσκευή και το πανωφόρι της μέσα στο αεροσκάφος.

«Μια αφηρημένη… με τα μυαλά στον αέρα, που ξεχνά εκατομμύρια μέσα στο αεροπλάνο!» δήλωσε αστειευόμενη αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η βαλίτσα ταξίδεψε πίσω στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, πριν μεταφερθεί από την αεροπορική εταιρία στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Ετσι, η Ρίτα Ορα δεν είχε την ευκαιρία να φορέσει ποτέ τα κοσμήματα αυτά στις Κάννες.

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.