Μέγκαν Μαρκλ: Το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι αποκάλυψε πού γέννησε και το... επάγγελμά της (φωτό)

Μέγκαν Μαρκλ: Το πιστοποιητικό γέννησης του Άρτσι αποκάλυψε πού γέννησε και το... επάγγελμά της (φωτό)

Δύο εβδομάδες πέρασαν από τη γέννηση του baby Sussex και το μυστήριο του πού γεννήθηκε ο μικρός Άρτσι, λύθηκε.

 

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από το πιστοποιητικό γέννησης του γιου του Χάρι και της Μέγκαν, όπου αναφέρεται ότι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland, στο ίδιο όπου είχαν γεννηθεί οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη.Το πιστοποιητικό, πέραν των βασικών -ονόματα κλπ- αναφέρει και το «νέο» επάγγελμα της Μέγκαν Μαρκλ που είναι.... «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», ενώ το πλήρες όνομά της αναφέρεται ως Ρέιτσελ - Μέγκαν. 

Χάρι και Μέγκαν δεν είχαν γνωστοποιήσει τον ακριβή τόπο γέννησης του μικρού Άρτσι, ωστόσο σήμερα, το πιστοποιητικό αναφέρει ως τόπο το ιδιωτικό νοσοκομείο Portland. 

 

Η δούκισσα του Σάσεξ ήθελε  να γεννήσει στο σπίτι της, στο Frogmore Cottage, κάτι που δεν έγινε εφικτό. Την Κυριακή πριν από τη γέννηση του μικρού και με τη μέγιστη προσοχή προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, η Μέγκαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μπει σε διαδικασία τοκετού. 

Λίγες ώρες αργότερα, η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψε στο σπίτι της με τον μικρό Αρτσι και έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ δύο ημέρες  μετά το πριγκιπικό ζεύγος σύστησε το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας στο κοινό.

meghan