Είναι επίσημο! Η Μαντόνα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision

Είναι επίσημο! Η Μαντόνα θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision

Παρά τις αμφιβολίες για την εμφάνισή της στο Τελ Αβίβ και τον τελικό της Eurovision, η Μαντόνα πήρε το πράσινο φως από τους διοργανωτές.

 

 

Ο υπεύθυνος της EBU έκανε τους φανατικούς της Μαντόνα να καρδιοχτυπήσουν το βράδυ της Δευτέρας, όταν με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως ίσως η βασίλισσα της ποπ να μην καταφέρει να εμφανιστεί τελικά στον τελικό της Eurovision. Οπως τόνισαν από την Ενωση των Ευρωπαϊκών Ραδιοηλεοπτικών σταθμών, η Madonna δεν είχε υπογράψει συμφωνητικό, κάτι που απαιτείτο αν ήθελε να βρεθεί στη σκηνή.

 

Η Μαντόνα δεν πτοήθηκε και ταξίδεψε για το Τελ Αβίβ, δείχνοντας ουσιαστικά πως είναι διατεθειμένη να κάνει ό, τι χρειαστεί προκειμένου να κάνει την εμφάνισή της στο διάλειμμα του τελικού. Κάτι που επιβεβαιώθηκε απόψε, τόσο από τους σχολιαστές της ΕΡΤ, Γιωργο Καπουτζίδη και Μαρία Κοζάκου, όσο όμως και από τον ίδιο τον διαγωνισμό με ανάρτησή του στο Instagram.

Το καινούριο τραγούδι της Μαντόνα στη Eurovision
«Η διεθνής σούπερ σταρ θα ερμηνεύει το ολοκαίνουριο τραγούδι της Future στον τελικό της Eurovision» γράφει η ανάρτηση βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία γύρω από την συμμετοχή της ή όχι στο show.

 

Η απάντηση της Madonna στους επικριτές της
Η Μαντόνα απάντησε πρόσφατα και σε όσους την καλούσαν να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό της Eurovision, λόγω Παλαιστίνη: «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters.

«Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη» προσθέτει η Μαντόνα.