Θα πάθετε πλάκα με τη σέξι κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ - Ιδιες

Θα πάθετε πλάκα με τη σέξι κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ - Ιδιες

«Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει» λέει η λαϊκή παροιμία και φαίνεται πως αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Κιμ Μπάσιντζερ και της κόρης της Άιρλαντ.

 

 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό πλάνο της κόρης του Άιρλαντ Μπάλντουιν στο Instagram την Τρίτη, δείχνοντας πόσο η 23χρονη μοιάζει με την μητέρα της Κιμ Μπάσιντζερ. Η Άιρλαντ είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε το ζευγάρι κατά την δεκαετή σχέση του, που έληξε στις αρχές του 2000.

 ÎŸ Άλεκ Μπάλντουιν ήταν ζευγάρι επί 10 χρόνια με την Κιμ Μπάσιντζερ

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ήταν ζευγάρι επί 10 χρόνια με την Κιμ Μπάσιντζερ
Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανάρτησε την συγκεκριμένη εικόνα σε μια σειρά από φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας όλα τα παιδιά του. Ξεκίνησε με τον 2χρονο Λεονάρντο και συνέχισε με την 5χρονη Κάρμεν, τον 3χρονο Ραφαέλ και το μωρό που έχει αποκτήσει με την Χιλάρια Μπάλντουιν, ηλικίας μόλις 11 μηνών, Ρομέο.

Η Κιμ Μπάσιντζερ και η κόρη της Άιρλαντ Μπάλντουιν

Η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ ήταν η τελευταία σε μια πανέμορφη φωτογραφία με το κεφάλι της να στηρίζεται στο χέρι της. Ο Μπάλντουιν έγραψε και στις πέντε φωτογραφίες την ίδια λεζάντα «Σ’ αγαπώ» και το όνομα του κάθε παιδιού του.

 Î— φωτογραφία της Άιρλαντ Μπάλντουιν που πόσταρε ο πατέρας της, Άλεκ Μπάλντουιν

Η φωτογραφία της Άιρλαντ Μπάλντουιν που πόσταρε ο πατέρας της, Άλεκ Μπάλντουιν

Πιθανότατα, ο διάσημος ηθοποιός έκανε την ανάρτηση αυτή με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή, όπου η Άιρλαντ γιόρτασε ποστάροντας μια εικόνα της που την δείχνει να τρέχει σε μικρή ηλικία με την Κιμ Μπάσιντζερ να την ακολουθεί.

Η Κιμ Μπάσιντζερ
Η φωτογραφία της Κιμ Μπάσιντζερ που ανάρτησε η κόρη της πριν από δύο χρόνια
Αν και η Άιρλαντ σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες της μητέρας της, εξήρε την ομορφιά της Κιμ Μπάσιντζερ το 2017 με μια παλαιότερη φωτογραφία.

«Σπάνια στιγμή της μαμάς Κιμ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι άνθρωποι γεννιούνται τόσο όμορφοι» είχε γράψει στην λεζάντα.
Πηγή: iefimerida.gr 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.