Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κατηγορούνται για κλοπή

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κατηγορούνται για κλοπή

Ο ολοκαίνουργιος
λογαριασμός στο Instagram του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους, ανακοίνωσε σήμερα το βιβλίο των ρεκόρ Guinness.
Για την ακρίβεια, τους πήρε μονάχα 5 ώρες και 45 λεπτά για να κερδίσουν τους προκατόχους του ρεκόρ τον Kang Daniel και τον Πάπα Φραγκίσκο.
 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute
Τα άσχημα νέα όμως δεν άργησαν να έρθουν και να χαλάσουν την ευτυχία της Meghan και του Harry. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμά της Page Six, το username @SussexRoyal χρησιμοποιούσε εδώ και καιρό ο χρήστης του Instagram Kevin Keiley ο οποίος υποστήριζε με το προφίλ αυτό την ομάδα soccer Reading FC, οι οποίοι έχουν το παρατσούκλι Royals.
Ο Kevin μίλησε στο Radio 1 Newsbeat και εξήγησε πως μέσα σε ένα βράδυ του «έκλεψαν» το username και το προφίλ του μετατράπηκε σε _royalsussex_ χωρίς κανείς να του ζητήσει την άδεια, όπως γίνεται συνήθως, και πιστεύει πως πρόκειται για καθαρή κλοπή από το Instagram ή τον ίδιο τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ που διέταξαν να έχουν αυτό το όνομα.
«Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησα, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του. Το Instagram επιβεβαίωσε πως το όνομα είχε αλλάξει και εξήγησε στον Βρετανό δάσκαλο οδήγησης πως δεν πρόκειται για κλοπή, αφού το όνομα μπορεί να αλλάξει εάν το προφίλ είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.