Έτοιμη για γάμο η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς (φωτό)

Έτοιμη για γάμο η κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς (φωτό)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν η

Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια – σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life» – πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα, αφού η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας προχωρούν την σχέση τους με γρήγορους ρυθμούς , αφού ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου ότι ονειρευόταν.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο παίκτης του Παναθηναικού τον περασμένο Σεπτέμβριο μετακόμισαν από τα Νότια Προάστια στο Ψυχικό και μοιράζονται μία υπέροχη καθημερινότητα. Αν και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθούν να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον πάντα ποιοτικό χρόνο, γεγονός που τους κάνει να δένονται ακόμα περισσότερο.

Εκτός από την Άννα το νυφικό πρόκειται να βάλει και η αδερφή της Άννας η Τέα, η οποία αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Σαντορίνη. Οι δύο καλλονές αδερφές έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν για νυφικό και κάνουν σχέδια και όνειρα για ένα υπέροχο μέλλον, με τους έρωτες της ζωής τους.

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.