Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκαλύπτει τον λόγο που έφυγε από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (βίντεο)

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκαλύπτει τον λόγο που έφυγε από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (βίντεο)

Ήταν η πρωταγωνίστρια μιας από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη που ξάφνιασε τους πάντες με την αποχώρησή της από την «Μουρμούρα».

 

Όλοι αγάπησαν την Μαρίνα Ακριβοπούλου της σειράς και πολλές ήταν αυτές που ταυτίστηκαν με τον χαρακτήρα; που υποδυόταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

 

Η ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε εκ νέου για την απόφασή της να αποχωρήσει από την σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα».

«Τη Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα. Μετά από πέντε χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο, εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί. Εγώ είχα ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη ημέρα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη με δύο άτομα σε ένα στούντιο – δωμάτιο για πέντε χρόνια. Ο κόσμος νομίζει ότι κάνουμε μια δουλειά που βγαίνουμε λέμε μερικά αστεία και τελειώνει εκεί. Δεν είναι έτσι, θέλει τρομερή δουλειά για να πάει κάτι καλά», ανέφερε η ηθοποιός και κατέληξε: «Ήταν καιρός πριν που είχα πει πως θέλω να σταματήσω, όχι από την πέμπτη χρονιά, αλλά από την τέταρτη».

Όσο για τυχόν επιστροφή της, απάντησε: «Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά! Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. γιατί αισθάνομαι… πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα. Δόξα τω Θεώ βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα».

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.