Ηλιάνα Παπαγεωργίου εσύ; Κάτι πήγε πολύ λάθος με το φώτοσοπ σε αυτή τη φωτογράφιση (φωτό)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου εσύ; Κάτι πήγε πολύ λάθος με το φώτοσοπ σε αυτή τη φωτογράφιση (φωτό)

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από την κριτική επιτροπή του «Next Top Model», αλλά ο κόσμος της μόδας την ήξερε ήδη καθώς έκανε καριέρα στο εξωτερικό. 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια Ελληνίδα που κάνει εδώ και χρόνια διεθνή καριέρα ως μοντέλο. 

Ξεκίνησε σε ηλικία 23 ετών από τα καλλιστεία το 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» και μετά της «Miss Universe». Συνέχισε με δουλειές στο εξωτερικό και η επιμονή, το ταλέντο και η ομορφιά της την οδήγησαν να εργαστεί ως μοντέλο εκτός Ελλάδας. 

 

Εζησε στη Νέα Υόρκη, της έκαναν πρόταση από το πρακτορείο Ford Models και δέχτηκε με χαρά. Καμπάνιες, editorials, εξώφυλλα και συνεργασίες με πασίγνωστους οίκους, όπως οι Dolce & Cabanna και ο Roberto Cavalli είναι κάποιες από τις επιτυχίες της.

Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και Νέα Υόρκη αποτέλεσαν σταθμούς για να εξελίξει την καριέρα της. Φωτογραφίσεις, πασαρέλες, συμμετοχές στην Εβδομάδα Μόδας. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έζησε για αρκετά χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι. 

Πολλές από τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο εξωτερικό έχουν γίνει γνωστές και στην Ελλάδα, κάποιες όμως δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται εντελώς αγνώριστη. Πρόκειται για φωτογραφίσεις που έγιναν στο εξωτερικό και το μοντέλο δεν θυμίζει σε τίποτα την Ηλιάνα που γνωρίσαμε μέσα από το «Next Top Model».

 
 

Ωστόσο, όπως έχει τονίσει η Βίκυ Καγιά που είναι και εκείνη μια γυναίκα που έκανε καριέρα στο εξωτερικό και είναι πολύ έμπειρη στο χώρο του μόντελινγκ, ένα μοντέλο πρέπει να είναι σαν τον χαμαιλέοντα.

Να μπορεί δηλαδή να μεταμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με το εκάστοτε πρότζεκτ που πρέπει να εκπληρώσει. Να μεταμορφώνεται μεν, αλλά όχι να αλλάζει τελείως εικόνα δε. 

Κάτι πήγε πολύ λάθος με το φώτοσοπ σε αυτές τις φωτογραφίες.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.