Γνωστή παραγωγός βρέθηκε στραγγαλισμένη και θαμμένη στον κήπο της

Γνωστή παραγωγός βρέθηκε στραγγαλισμένη και θαμμένη στον κήπο της

Το σώμα γνωστής παραγωγού ταινιών βρέθηκε στραγγαλισμένο και θαμμένο σε έναν ρηχό τάφο στον κήπο της, σύμφωνα με τη νεκροψία.

Το σώμα της 34χρονης Laureline Garcia-Bertaux βρέθηκε θαμμένο στο Richmond upon Thames, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, μετά από αναφορά που είχε γίνει για απουσία από την εργασία της.  Σύμφωνα με τη Scotland Yard, η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο έδειξε ως αιτία θανάτου «τον στραγγαλισμό», ενώ εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Οι αρχές παρότρυναν όποιον είδε ή επικοινώνησε με τη Γαλλίδα υπήκοο μεταξύ 2 και 6 Μαρτίου, οπότε και βρέθηκε το σώμα της, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Βρέθηκε νεκρή η παραγωγός!
Ο επιθεωρητής Simon Harding, ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας ανθρωποκτονιών, δήλωσε: «Η επικοινωνία μπορεί να έγινε ακόμη και μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, μηνυμάτων, WhatsApp ή μέσω οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Laureline ήταν γνωστή στους κατοίκους της περιοχής, καθώς έβγαζε καθημερινά βόλτα τα δυο της σκυλιά.

Οι έρευνα συνεχίζεται ενώ ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος και φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ένας από τους φίλους της, ο 27χρονος Ντάνιελ Χυγκς, δήλωσε ότι η Laureline είχε κανονίσει να συναντηθεί με έναν «χαρισματικό» κτηνίατρο για καφέ στις 3 Μαρτίου.

Η δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία έγινε όταν την Δευτέρα 4 Μαρτίου δεν εμφανίστηκε στην εργασία της, στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Golin.

Με καταγωγή από την Αιξ-αν-Προβάνς της Γαλλίας, η 34χρονος είχε δουλέψει με τη Dame Joan Collins στη ταινία μικρού μήκους Gerry το 2018, με την ηθοποιό να λέει ότι «σοκαρίστηκε από την τρομακτική είδηση» του θανάτου της.

Ο φίλος, παραγωγός και ηθοποιός Hester Ruoff περιέγραψε την Laurenine Garcia-Bertaux ως «ένα καταπληκτικό άτομο» και ανέφερε ότι σκόπευαν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας τον επόμενο βήμα.

 

 

youweekly.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.