Γιατί δεν πρέπει να κάνεις sex στο πρώτο ραντεβού

Γιατί δεν πρέπει να κάνεις sex στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού και για τα δυο φύλα, θεωρείται «ιδανικό», αφού η συνάντηση αυτή είναι γεμάτη προσδοκίες και επιθυμίες. Όλα είναι ένα σενάριο γεμάτο φαντασιώσεις και ονειρικές διεκδικήσεις ενός «τέλειου ραντεβού».Στο πρώτο ραντεβού, τόσο ο ένας όσο και ο άλλος, έχει προετοιμαστεί για κάθε πιθανή πρόκληση και πρόσκληση που ακόμα και το σεξ παίζει εάν είναι αποδεκτό και από τις δυο πλευρές, ώστε ταμπού, προκαταλήψεις, ένοχες αλλά και φόβοι, να μην το σταματήσουν.

Δες ωστόσο κάποιους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κάνεις sex στο πρώτο ραντεβού:

1. Ο λίγος χρόνος. Όταν δυο άνθρωποι συναντιούνται, αρέσει ο ένας στον άλλον κι αποφασίζουν να βγουν ραντεβού, το κάνουν για να γνωριστούν καλύτερα. Εκεί θα πάρουν μια πρώτη γεύση αν ταιριάζουν, αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αν αρέσει ο ένας στον άλλο. Όταν λοιπόν γίνει το σεξ τόσο νωρίς, δεν έχουν προλάβει να γνωριστούν ακόμη κι ίσως αν περιμένουν δυο τρεις φορές ακόμη, να έχει δημιουργηθεί μια τέτοια σχέση που το σεξ θα είναι πολύ καυτό, αφού θα έχει παίξει το ρόλο της αυτή η ερωτική προσμονή!

2. Οικειότητα και αναστολές. Οι γυναίκες ειδικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να νιώσουν οικειότητα με έναν άνδρα και σίγουρα στο πρώτο ραντεβού δεν μπορεί να το αισθανθούν. Έτσι όταν μια γυναίκα δε νιώθει οικειότητα δεν μπορεί ν΄αφεθεί, να χαλαρώσει, να το απολαύσει και να δείξει και τον πιο sexy εαυτό της.

3. Ο έρωτας είναι διεκδίκηση και μυστήριο. Κι όσο προχωρεί η σχέση δυο ανθρώπων, τόσο η φαντασία και το πάθος φουντώνουν. Λίγη αναμονή λοιπόν σ΄αυτή την περίπτωση μπορεί να έχει πολύ... sexy αποτελέσματα.

4. Μήπως έχετε ηθικούς ενδοιασμούς; Ναι, είναι ξεπερασμένα όλ΄αυτά που έλεγαν οι παλιοί πως μια γυναίκα που κάνει σεξ γρήγορα, κακοχαρακτηρίζεται, όμως αν εσείς μεγαλώσατε με τέτοιο αξιακό σύστημα ακόμη κι αν το κάνετε μπορεί το επόμενο πρωί να έχετε ενοχές, τύψεις κι αγωνία για το τι μπορεί να πιστεύει ο σύντροφός σας.

5. Θα είμαστε ζευγάρι αύριο; Αν κάνετε σεξ επειδή θέλετε να γίνετε ζευγάρι κι έτσι να έχετε ικανοποιήσει την σεξουαλική του πλευρά και μόνο μην το κάνετε. Αν δε νιώθετε ασφαλής και σίγουρη για την επιλογή σας κι αν το επόμενο πρωί σκέφτεστε πότε θα σας τηλεφωνήσει και γιατί δεν σας τηλεφώνησε, ε όχι, περιμένετε λίγο μέχρι να νιώσετε πως ο,τι κάνετε το κάνετε για εσάς και μόνο!

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.