Ερωτευμένη ξανά η Νικολέττα Ράλλη. Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της (ΦΩΤΟ)

Ερωτευμένη ξανά η Νικολέττα Ράλλη. Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της (ΦΩΤΟ)

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Νικολέττα Ράλλη, μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία, Μιχάλη Ανδρούτσου.Η σχέση τους μετράει μόνο δύο μήνες, με την ίδια να είναι αρκετά επιφυλακτική καθώς είναι πολύ μικρό διάστημα μαζί.

Αρκετά ανανεωμένη, χαμογελά ξανά, με την γνωριμία να γίνεται μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή τους έξοδο.  «Φωτίστηκαν τα πρόσωπά τους! Από την πρώτη χειραψία, όλα έδειχναν ότι αυτοί οι δύο ταιριάζουν», είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δύο τους συναντιούνται καθημερινά, και αφιερώνουν αρκετό χρόνο ο ένας στον άλλον με την Νικολέττα Ράλλη να επισκέπτεται αρκετά συχνά το εστιατόριο, που διατηρεί ο Μιχάλης Ανδρούτσος από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, και φαίνονται πολύ ταιριαστοί.Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει αρκετά ταξίδια μαζί με την ίδια να θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της και του χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.