Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μιλάει για την αδερφή της και την ομοφυλοφιλία (βίντεο)

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μιλάει για την αδερφή της και την ομοφυλοφιλία (βίντεο)

Τις προηγούμενες ημέρες η πρώην παίκτρια του MasterChef, Νικολέτα Ταβουλάρη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως είναι ομοφυλόφιλη.

 

 

Το πρωί της Πέμπτης η αδερφής της παίκτριας του MasterChef, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία έιναι ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη για τη στιγμή που η Νικολέτα αποκάλυψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

 

«Αγαπάω την αδερφή μου, έχουμε περάσει πολλά μαζί. Το είχε πει πρώτα στη μαμά, που είναι πολύ διαλλακτική. Φαινόταν αυτό στη Νικολέτα από πολύ μικρή. Της είχε πάρει πχ η νονά της μια λαμπάδα με Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8-9 χρονών καταλαβαίνεις. Ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Ωστόσο δεν μπορώ να πω πως από τα 8 περίμενα πως η αδερφή μου είναι γκέι. Αργότερα όμως από τα 14-15 που αρχίζουν τα κοριτσάκια να φτιάχνονται… Η Νικολέτα δεν το είχε αυτό. Και ήρθε αβίαστα και μας το είπε. Το αγκαλιάσαμε. Όλα μια χαρά με αυτό. Είναι πολύ αγαπησιάρα», εξομολογήθηκε.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.