Γιατί θα πρέπει να αποφεύγετε το σεξ στο αυτοκίνητο;

Γιατί θα πρέπει να αποφεύγετε το σεξ στο αυτοκίνητο;

Είναι καλό για τα ζευγάρια να εμπλουτίζουν την ερωτική τους ζωή με πειραματισμούς και αποδράσεις εκτός κρεβατοκάμαρας και μία all time classic επιλογή είναι το αυτοκίνητο.

 

Εκτός όμως από τα ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό, πολλοί είναι και αυτοί που καταφεύγουν στη λύση του αυτοκινήτου επειδή δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος χώρος για συνεύρεση.

Σε κάθε περίπτωση, πριν κάνετε σεξ στο αμάξι καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε:
 
Περιορισμένος χώρος

Όσο γυμνασμένοι, αδύνατοι ή ευλύγιστοι και αν είστε, στο αυτοκίνητο ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος και το σεξ άβολο. Ξέχνα το άνετο και ευρύχωρο κρεβάτι σου και την ποικιλία των ερωτικών στάσεων που μπορείτε να αλλάξετε γιατί δυστυχώς στο αμάξι θα περιοριστείτε στα βασικά.

 

Φόβος μη σας δουν

Ακόμα και αν καταφέρετε να βολευτείτε και αρχίσετε να απολαμβάνετε το σεξ, υπάρχει πάντα ο φόβος μη σας δει κανείς, είτε αυτός είναι περαστικός, αστυνομικός ή ακόμα χειρότερα κάποιος “ματάκιας”.

Έλλειψη συγκέντρωσης

Τα αυτιά σου θα είναι συγκεντρωμένα στους εξωτερικούς ήχους, τα μάτια σου στα αμάξια που περνούν με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συγκεντρωθείς και να απολαύσεις την ερωτική πράξη.

Κίνδυνος τραυματισμού

Είναι πολύ εύκολο να χτυπήσεις το κεφάλι σου, να πάθεις κράμπα, να πιαστεί το μαλλί σου ή να χτυπήσετε πιο σοβαρά από κάποιο ατύχημα (π.χ. καταλάθος απελευθερώνεται το χειρόφρενο).

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.