Μαυρίδης – Ράλλη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Μαυρίδης – Ράλλη: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Ένας ακόμα έρωτας στην ελληνική showbiz είχε άδοξο τέλος και έμελλε να κρατήσει μόλις έξι μήνες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη και τη Νικολέτα Ράλλη που φαίνεται ότι το πάθος τους ξεθύμανε και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life το… γυαλί ράγισε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Τόσο ο Γιώργος, όσο και η Νικολέτα όλο αυτό το διάστημα έκαναν προσπάθειες για να κρατήσουν αυτή τη σχέση, αλλά τελικά δεν καρποφόρησαν.  Αφορμή για να ψυχρανθούν οι σχέσεις τους ήταν το ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη στην Ιταλία μέσα στα Χριστούγεννα χωρίς τη Νικολέτα. Η αιτία όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν άλλη… η απόσταση που χώριζε το ζευγάρι. 

Πριν από τρεις εβδομάδες οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι να τα συζητήσουν, αλλά συνειδητοποίησαν ότι το τέλος της σχέσης τους είχε φτάσει κι έτσι η Νικολέτα μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι του Γιώργου και επέστρεψε στην Αθήνα. Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του Γιώργου είπαν στην εφημερίδα ότι όταν το αρχικό πάθος ξεφούντωσε η απόσταση άρχισε να δημιουργεί προβλήματα. Έτσι, επειδή και οι δύο ξέρουν τι θέλουν, αποφάσισαν ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.