Η Μπέττυ Μαγγίρα περιγράφει τη στιγμή που «καθάρισε» στεγνά μια θαυμάστρια του άντρα της (βίντεο)

Η Μπέττυ Μαγγίρα περιγράφει τη στιγμή που «καθάρισε» στεγνά μια θαυμάστρια του άντρα της (βίντεο)

Το να είσαι ζευγάρι με έναν εξαιρετικά όμορφο άνδρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, όταν δεν ξέρεις να διαχειρίζεσαι τη ζήλια σου. Και το αντίστροφο φυσικά. 

 

 
 

Θα του την πέσουν, θα εκνευριστείς, δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Κάποιες φορές μπορείς να ξέρεις, βέβαια, όπως η Μπέτυ Μαγγίρα. Η οποία φυσικά δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί της και ξέρει πώς να βάζει στη θέση της κάθε θαυμάστρια του συζύγου της Δημήτρη Μάζη που ξεπερνάει τα όρια. 

Για το θέμα αυτό μίλησε στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά. 

«Στέλνουν στον σύζυγό μου γυμνές φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, είναι ακάθεκτες. Άμα νομίζουν ότι θα λιμπιστεί αυτό, εγώ τι να πω; Στην αρχή εκνευριζόμουν. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, έχω εμπιστοσύνη, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και επικοινωνία. Πιστεύεις ότι αν θέλει να κάνει κάτι ο άντρας, δεν θα το κάνει;». 

 

Και εκείνη τη στιγμή, η Μπέτυ Μαγγίρα, αποκάλυψε ότι έχει απαντήσει σε μήνυμα θαυμάστριας του Μάζη!

«Μία φορά απάντησα, είχα γίνει πολύ έξαλλη! Πήρα το κινητό και απάντησα ως η γυναίκα του. Είχε γράψει μία ότι «αυτός που διάλεξε τη φωτογραφία και την έβαλε στο προφίλ σου, δεν πρέπει να σε αγαπάει». Κι εγώ της είπα «εγώ τη διάλεξα, έχεις κάποιο πρόβλημα; Θες να την αλλάξω»;», είπε χαρακτηριστικά η κριτής του My Style Rocks. 

 


 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.