Η Μπάγια Αντωνοπούλου αφήνει σύξυλη την Σπυροπούλου: Εγώ θα παρουσιάσω το Survivor Πανόραμα (βίντεο)

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αφήνει σύξυλη την Σπυροπούλου: Εγώ θα παρουσιάσω το Survivor Πανόραμα (βίντεο)

Και ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περασμένη εβδομάδα τα άφηνε όλα ανοιχτά για την παρουσιάση του Survivor Πανόραμα (της εκπομπής που θα υποστηρίζει το Survivor 3) ήρθε η Μπάγια Αντωνοπούλου να δηλώσει ότι αυτή θα είναι η παρουσιάστρια!

 

«Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα κάνω το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ… Είναι κάτι που μου ταιριάζει και περιμένω να ξεκινήσουμε με ανυπομονησία… Κάνω πολλές πρόβες, συζητήσεις…», είπε η παρουσιάστρια.

Οσο για το ενδεχόμενο να έχει συμπαρουσιαστή, η Μπάγια Αντωνοπούλου τόνισε μιλώντας στο Happy Day: «Ο σταθμός θα αποφασίσει ποιοι θα πλαισιώνουν την εκπομπή! Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από όλα αυτά που έχουν ακουστεί… Διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από τον ίδιο τον σταθμό! Όταν ο σταθμός πάρει τις αποφάσεις του θα ανακοινωθεί! Το Survivor Πανόραμα θέλει και τον δημοσιογραφικό χειρισμό… δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο…».

 

 

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, πάντως, απάντησε και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση. Δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία αντιπαράθεση…».

 

Πάντως, και ενώ οι φήμες ότι μεταξύ τους το κλίμα είναι πολύ εχθρικό, οι δυο παρουσιάστριες θα εμφανιστούν μαζί στο My Style Rocks της επόμενης Κυριακής.  

 

Η Αντωνοπούλου θα καθίσει στη θέση του τέταρτου κριτή στο Gala του ριάλιτι μόδας.  

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.