«Τότε που δεν είχα αγγίξει τα φρύδια μου» - Η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφία σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν (φωτό)

«Τότε που δεν είχα αγγίξει τα φρύδια μου» - Η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφία σχεδόν τρεις δεκαετίες πριν (φωτό)

Πίσω στα 90s: Εχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες από τότε που η Ελένη Μενεγάκη έκανε την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Mega «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

 

Τότε, η Ελένη δοκίμαζε δειλά τις δυνάμεις της στην τηλεπαρουσίαση, ενώ λίγο μετά, έκανε το πέρασμά της και από τηλεοπτικές σειρές, κρατώντας μικρούς ρόλους.

Η μία τηλεοπτική εμφάνιση έφερε την άλλη και σήμερα, η παρουσιάστρια μετρά δεκαετίες συνεχούς, (καθημερινής) τηλεοπτικής παρουσίας σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το πρωί της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου η Ελένη  Μενεγάκη, θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος: δημοσίευσε ένα εξώφυλλο του περιοδικού ποικίλης ύλης «Ενα», -ενός εντύπου που άφησε εποχή στις εγχώριες εκδόσεις.

Το εξώφυλλο δείχνει την παρουσιάστρια πριν ακόμα υιοθετήσει το signature, ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Στα 20s της, όπως η ίδια σημειώνει, δεν είχε κάνει ακόμα παρεμβάσεις στο look της.

Τα μαλλιά της ήταν στο φυσικό τους χρώμα, ενώ τα φρύδια της ήταν ακόμα... ανέγγιχτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο εξώφυλλο δεν αναγράφεται πουθενά το όνομά της. Η Ελένη, τότε, ήταν ακόμα άγνωστη και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σήμερα θα ήταν ένα πρόσωπο που σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των lifestyle μέσων.

 

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας: 

 

«Πίσω στο χρόνο. Μάλλον 1990 ή κάπου εκεί... Τότε που τα φρύδια δεν είχα αγγίξει και τα μαλλιά μου ήταν φυσικά σπαστά» σημείωσε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της που μέσα σε ελάχιστα λεπτά βομβαρδίστηκε από like και σχόλια. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.