Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Μπάγια Αντωνοπούλου (φωτό)

Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Μπάγια Αντωνοπούλου (φωτό)

Η Μπάγια Αντωνοπούλου επαγγελματικά μπορεί να είχε αλλαγές, ωστόσο στα συναισθηματικά της, όπως φαίνεται είναι στην καλύτερη της περίοδο.


Η δημοσιογράφος πριν λίγο καιρό εγκατέλειψε την θέση της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, έπειτα από ένα μεγάλο τσακωμό, και τώρα είναι έτοιμη να γυρίσει οριστικά σελίδα στην επαγγελματική της ζωή.
Μάλιστα κάνει σημαντικές αλλαγές, καθώς γράφτηκε σε μια σχολή αρχιτεκτονικής.

Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Μπάγια να επιστρέφει στην τηλεόραση, όμως μέσα από διαφορετικό πόστο. Προς το παρόν η δημοσιογράφος δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κανένα σενάριο.
Η παρουσιάστρια του Ant1 όμως είναι πολύ καλά στα συναισθηματικά της και περνάει αρκετό από τον χρόνο της με τον σύντροφό της.

Μάλιστα είναι ένα ζευγάρι που δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο το βράδυ της Κυριακής βρέθηκαν στο «Gazi Theater» και παρακολούθησαν την παράσταση «Μαριχουάνα Stop». Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο και όπως φαίνεται είναι και πολύ ευτυχισμένο. 

pagenews.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.