Βαρουφάκης και Δανάη Στράτου στα μπουζούκια - Φιλιά, αγκαλιές και χορός μέχρι πρωίας (φωτό)

Μέχρι το πρωί διασκέδασε ο Γιάνης Βαρουφάκης με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου στα μπουζούκια.

Το ζευγάρι βρέθηκε την Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς» και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

 

Στα μπουζούκια διασκέδασαν Γιάνης Βαρουφάκης- Δανάη Στράτου.Στα μπουζούκια διασκέδασαν Γιάνης Βαρουφάκης- Δανάη Στράτου.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν έλειψαν και τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσα στην Δανάη Στράτου και τον Γιάννη Βαρουφάκη.

Το ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς». Το ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Ακτή Πειραιώς».

Άλλοτε μιλώντας στο αυτί της συζύγου του, άλλοτε φιλώντας την στο πρόσωπό και πιάνοντας την από την μέση, ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν πολύ εκδηλωτικός στα μπροστινά τραπέζια του μαγαζιού.

Χόρεψαν με τις επιτυχίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα. Χόρεψαν με τις επιτυχίες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα.

Πάντως το ζευγάρι είχε πολλά κέφια, καθώς σηκώθηκε από τις θέσεις του, χόρεψε, τραγούδησε και  διασκέδασε μέχρι πρωίας.

... ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ.... ενώ δεν έλειψαν τα τρυφερά ενσταντανέ.

Ο Βαρουφάκης ήταν πολύ διαχυτικός με την γυναίκα του, καθώς την αγκάλιαζε, την φιλούσε στο μάγουλο και χόρευε μαζί της. Ο Βαρουφάκης ήταν πολύ διαχυτικός με την γυναίκα του, καθώς την αγκάλιαζε, την φιλούσε στο μάγουλο και χόρευε μαζί της.

Το ίδιο και η Δανάη Στράτου, η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει. Το ίδιο και η Δανάη Στράτου, η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει.

Ο Γιάννης Βαρουάκης και η Δανάη Στράτου πόζαραν και στον φακό του φωτογράφου.Ο Γιάννης Βαρουάκης και η Δανάη Στράτου πόζαραν και στον φακό του φωτογράφου.

Και στην συνέχεια έδωσαν φιλιά...Και στην συνέχεια έδωσαν φιλιά...

και χόρεψαν μέχρι πρωίας. και χόρεψαν μέχρι πρωίας.

Φωτογραφίες: NDPΠηγή iefimerida.gr 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.