Δεν φαντάζεστε τι ξέχασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Δεν φαντάζεστε τι ξέχασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Άλλοι ξεχνούν οδοντόβουρτσες και άλλοι...

Δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεχάσεις κάτι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και έχει συμβεί σχεδόν σε όλους τους ταξιδιώτες, αλλά αυτά τα αντικείμενα που κατέληξαν στο lost & found ξενοδοχείων (και μάλιστα δεν τα αναζήτησε κανείς) είναι πολύ περίεργα.

Τα αντικείμενα που συνήθως ξεχνούν οι πελάτες των ξενοδοχείων στα δωμάτια είναι κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, κλειδιά, προσωπικά έγγραφα, μικρές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και ρολόγια, αρώματα, παιχνίδια και ρούχα ή παπούτσια. Όμως η λίστα που ακολουθεί παρουσιάζει μερικά εντελώς ασυνήθιστα πράγματα που έχουν εντοπίσει οι καμαριέρες στα άδεια δωμάτια ξενοδοχείων.

Η συγκεκριμένη λίστα έχει δημιουργηθεί από την βρετανική αλυσίδα Conference Aston hotels, και αποκαλύπτει τα πιο περίεργα πράγματα που εντόπισε το προσωπικό, να έχουν ξεσχαστεί μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων της αλυσίδας, μετά την αναχώρηση των πελατών. Μάλιστα όλα τα αντικείμενα στη λίστα παρέμειναν στα αζήτητα για μια ολόκληρη χρονιά και δεν τα αναζήτησε κανείς (ούτε το προσθετικό πόδι, ούτε τα λεφτά... ούτε κανένα άλλο αντικείμενο της λίστας).

Προσθετικό πόδι
5 χιλιάδες λίρες Αγγλίας (περίπου 6.800 ευρώ)
Μια ταριχευμένη κουκουβάγια
Ένα λίτρο ψεύτικο αίμα
Μια τσουγκράνα και ένα τσαπί κηπουρικής σε συσκευασία δώρου
Ένα νυφικό
Πιτζάμες με τον Spiderman σε μεγάλο μέγεθος για ενήλικες’
Έναν φουσκωτό ελέφαντα
Δύο ανδρικά περουκίνια σε διαφορετικό χρώμα
Κράνη

Πηγή: mag.sigmalive.com

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.