Γιατί η Αλεξανδράκη θέλει να φύγει από το Nomads - Ο σύντροφός της και η Ιωάννα Μπέλλα (βίντεο)

Γιατί η Αλεξανδράκη θέλει να φύγει από το Nomads - Ο σύντροφός της και η Ιωάννα Μπέλλα (βίντεο)

Ενώ στο Nomads αναμένουν τους Εισβολείς, πρώην Survivors, ένα άλλο... θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρότι το τηλεοπτικό κοινό την ψήφισε να παραμείνει στους Επίλεκτους η ίδια ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από το παιχνίδι, καθώς της λείπει πολύ ο σύντροφός της. Λέγοντας ότι δεν είχαν ξαναχωριστεί για μεγάλο διάστημα στα τέσσερα χρόνια που είναι μαζί το μοντέλο, αφού έκανε μια μίνι ερωτική εξομολόγηση, είπε ότι δεν αντέχει μακριά του και θέλει να φύγει. 

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Nomads Σάββας Πούμπουρας επέμενε ότι δεν χρειάζεται να φύγει τώρα και ότι καλό είναι να το ξανασκεφθεί. 

Αν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαινόταν ανυποχώρητη στην απόφασή της να φύγει από το Nomads, αυτή τη στιγμή είναι κλειδωμένη στο ξενοδοχείο εξαντλώντας το περιθώριο που της έχει δοθεί μέχρι το μεσημέρι για να αποφασίσει τι θα κάνει, θα φύγει ή θα μείνει από τη Μαγαδασκάρη. 

Το όλο... θρίλερ με την Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασαν στο Πρωινό. 

«Αυτό που βιώνουμε σε όρους δραματικής ποίησης είναι η τραγική ειρωνεία», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη μετέφερε τα εξής: «Η Δήμητρα είναι στη Μαδαγασκάρη, βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο χωρίς κινητό με συνοδό από την παραγωγή, δεν έχει επικοινωνία. Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει, δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από το Nomads. Θα ξέρουμε μέσα στην ημέρα».

«Να θυμίσουμε ότι υπήρξε συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο μιλούσε για μία φιλία η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα στον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα», σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης και η η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Αυτή αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες».

Σχολιάζοντας τον λόγο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, η Φαίη Σκορδά ανέφερε στο Πρωινό τη Δευτέρα: «Έχουμε πολύ ρεπορτάζ, αλλά θεωρώ ότι όταν πήγε να επικοινωνήσει και αντί να βγει ο σύντροφός της στο τηλέφωνο και να της πει αγάπη μου, μού λείπεις, βγήκε η κολλητή της, ξενέρωσε και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και δεν πάει καλά. Ξενέρωσε και θέλει να γυρίσει πίσω».


 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.