Αυτή είναι η σύντροφος του Κοκκινόπουλου: Και δεν θα πιστέψετε πόσα χρόνια διαφορά έχουν (φωτό)

Αυτή είναι η σύντροφος του Κοκκινόπουλου: Και δεν θα πιστέψετε πόσα χρόνια διαφορά έχουν (φωτό)

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας την πρώτη επίσημη κοσμική εμφάνισή του στο πλευρό της

ηθοποιού Αθηνάς Καραγιώτη, με την οποία έχει σχέση τα τελευταία τρία χρόνια.

Μια σχέση που το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Προχθές, ωστόσο, ο σκηνοθέτης και η «μούσα» του, όπως την αποκαλούν συχνά τα media, πέρασαν μαζί την είσοδο του Mask, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου οργανώθηκε ένα πάρτι για το σίριαλ «Ου φονεύσεις».

Οπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο της «Espresso», η Αθηνά Καραγιώτη πρωταγωνιστεί σε ορισμένα από τα αυτοτελή επεισόδια της νέας παραγωγής, η οποία θυμίζει ως concept τις παλαιότερες, πολύ επιτυχημένες δουλειές του Πάνου Κοκκινόπουλου, «10η Εντολή» και «Κόκκινος Κύκλος». Ως εκ τούτου, η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού είχε και επαγγελματικό χαρακτήρα, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς περιτριγυρίζονταν από άλλους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος και η Αθηνά γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν από τρία χρόνια και πλέον συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη στο Κολωνάκι. Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Espresso» με αφορμή τη συμμετοχή της στο «Ου φονεύσεις», η 34χρόνη ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει για οτιδήποτε προσωπικό μπορεί να τη συνδέει με τον 68χρονο δημιουργό. «Καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι συνεργάτης μου, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ» σχολίασε αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τη δείχνουν ως «μούσα» του σκηνοθέτη. 

Οσο για τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει, δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στην ευτυχία τους. Αλλωστε και οι προηγούμενες γνωστές σχέσεις του Πάνου Κοκκινόπουλου ήταν με πολύ νεότερές του γυναίκες, όπως η Παναγιώτα Βλαντή και η Λένα Παπαληγούρα.

espressonews.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.