Ανδρέας Φουστάνος για Next Top Model: Η καλή πλαστική δεν πρέπει να φαίνεται (βίντεο)

Ανδρέας Φουστάνος για Next Top Model: Η καλή πλαστική δεν πρέπει να φαίνεται (βίντεο)

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τις πλαστικές επεμβάσεις που υποβάλλονται κορίτσια που θέλουν να γίνουν μοντέλα. Στο Next Top Model μάλιστα οι κριτές κατέκριναν τα κορίτσια εκείνα που πήγαν στο ριάλιτι μόδας και είχαν υποβληθεί σε πλαστικές.Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και περιζήτητους πλαστικούς χειρουργούς της χώρας και πολλές είναι γυναίκες διάσημες και μη που τον έχουν εμπιστευτεί. Ο ίδιος μίλησε για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων στο Happy Day.

 

«Η καλή πλαστική δεν πρέπει να είναι αντιληπτή, ούτε από τον πλαστικό, ούτε από εμένα τον ίδιο… Αν είναι καλή η παρέμβαση, μπορεί ούτε εγώ ο ίδιος να μην το αντιληφθώ… Αυτό είναι το μυστικό της πλαστικής χειρουργικής, άλλο αν δεν το κατέχουν όλοι».
 

 

Και πρόσθεσε : «Αν έρθει μία κοπέλα μικρόσωμη, αδύνατη και σου πει “κάνε μου το μαστό μου πέντε νούμερο”. Ε, εντάξει… είναι ωραίο; Μπορεί η κοπέλα να μην το έχει συνειδητοποιήσει, εσύ γιατρός πρέπει να τη βάλεις στο σωστό δρόμο… Εγώ είμαι κάθετος σε όλα. Αν εγώ πιστεύω ότι αυτό που θα κάνω δεν είναι ωραίο, δεν το κάνω σε καμία γυναίκα».

Μάλιστα, ο Ανδρέας Φουστάνος δεν δίστασε να αναφερθεί στις επώνυμες κυρίες: «Οι δημοσιογράφοι νομίζετε ότι έχουν κάνει αυτές οι κυρίες, που δεν έχουν κάνει κι όχι αυτές που έχουν κάνει»!

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.