Το ακατάλληλο εξώφυλλο της Κοκκίνου που οδήγησε σε απόλυση (φωτό)

Το ακατάλληλο εξώφυλλο της Κοκκίνου που οδήγησε σε απόλυση (φωτό)

Για το εξωφυλλικό πρόσωπο που πούλησε τα περισσότερα φύλλα του περιοδικού DownTown, αλλά και τα λάθη του Photoshop που συχνά μπορεί να έχουν και σοβαρές συνέπειες, όπως είχε συμβεί στο μακρινό παρελθόν με την περίπτωση ενός εξωφύλλου της Έλλης Κοκκίνου, μίλησε ο

δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού Θανάσης Αναγνωστόπουλος στον Γιάννη Πουλόπουλο και την «Φωλιά των Κου Κου».

«Πουλάει όταν κάποιος θα πει κάτι» είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και αποκάλυψε ότι το εξώφυλλο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις του περιοδικού DownTown, πριν η κουβέντα γυρίσει στο photoshop και τα προβλήματά του. «Δεν έχει συμβεί στο DownTown να βγάλουμε εξώφυλλο με τρία χέρια, λόγω photoshop,  όπως το Vanity Fair. Όχι ποτέ» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Και αφού ο Γιάννης Πουλοπουλος θυμήθηκε ένα εξώφυλλο της Έλλης Κοκκίνου για το οποίο είχε γίνει ντόρος το 2010, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον ακολούθησε στην οδό των αναμνήσεων (μπορείς να το δεις παρακάτω όπως προβλήθηκε μέσω της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου») και το σχολίασε.

 

«Στο εξώφυλλο της Έλλης Κοκκίνου στο Nitro είχε φανεί κάτι που δεν έπρεπε από το στήθος της. Θυμάμαι είχε απολυθεί και ένας άνθρωπος για αυτό. Αυτό το εξώφυλλο το είδαν όλοι. Το είδε η εταιρεία, τρεις άνθρωποι από την εταιρεία. Το είδε ο Πέτρος (σ.σ. Κωστόπουλος).  Τυπώθηκε κανονικά όλο το τεύχος 100.000 τιράζ. Και μετά αναγκαστήκαν και έβαλαν αυτοκόλλητο πάνω» σημείωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που στη συνέχεια απάντησε και για τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή, το πραγματικό σώμα της Έλλης Στάη, τη δυσαρέσκεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το τελευταίο της εξώφυλλο για το DownTown, αλλά και τα τέσσερα γυμνά εξώφυλλα της Μαρίας Κορινθίου.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.