Οταν οι ντίβες σωριάζονται στα πατώματα - H νέα τρέλα του Instagram που λατρεύουν οι πλούσιες (φωτό)

Οταν οι ντίβες σωριάζονται στα πατώματα - H νέα τρέλα του Instagram που λατρεύουν οι πλούσιες (φωτό)

Μετά το Kiki Challenge μία νέα πρόκληση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Instagrammers και κυρίως των πλουσιόπαιδων.

 

Συγκεκριμένα το τελευταίο τρεντ του Instagram όχι μόνο έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά του κόσμου, αλλά έχει κάνει τους πάντες να πέσουν στα... πατώματα κυριολεκτικά.

 

Η νέα τρέλα ονομάζεται Falling Star challenge (η πρόκληση του πεφταστεριού) και είναι η αγαπημένη των πλουσιόπαιδων καθώς έτσι μπορούν να αναδείξουν με ευκολία και το πανάκριβο αμάξι τους, αλλά και τα ρούχα τους από διάσημους οίκους.

Τo concept είναι απλό... ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου σου η του ελικοπτέρου σου ή ότι άλλο πολυτελές έχεις και ποζάρεις έχοντας πέσει (στα ψέμματα) με το πρόσωπό σου στο πάτωμα.

Πάντως πέρα από την τούμπα μερικά Rich Kids το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα, εχοντας πετάξει στο δρόμο και όλα τους τα υπάρχοντα για να φανεί έτσι πιο ινσταγκραμικό το θέαμα.

Βέβαια το τρεντ έχει εξελιχθεί κι άλλο, καθώς πέρα από τα πλουσιόπαιδα, ευκαιρία βρίσκουν να κάνουν Falling Star Challenge ακόμη κι όλοι όσοι δεν έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και ελικόπτερα.

Ωστόσο εκείνοι  προτιμούν να πέφτουν έξω από κάποιο μαγαζί ή για πιο ευκολία στο σπίτι τους.

Λέγεται πως  η τρέλα αυτή ξεκίνησε από διάσημες εκατομμυριούχους στην Ρωσία, οι οποίοι έκαναν πως έπεφταν από τις Porsche τους φορώντας υπερπολυτελείς τουαλέτες.

Ετσι η αντίθεση της...  τούμπας με τις γκλάμουρ γυναίκες κέντρισε τα βλέμματα των χρηστών του Instagram με αποτέλεσμα γρήγορα η πρόκληση αυτή να γίνει το απόλυτο viral. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.