Βόμβες της Μαρίνας Τσιντικίδου - To bullying που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Tι απαντά ο ίδιος (βίντεο)

Βόμβες της Μαρίνας Τσιντικίδου - To bullying που δέχτηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Tι απαντά ο ίδιος (βίντεο)

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μιλά για την αποχή της από τη μόδα, γιατί δεν έκανε οικογένεια, το bullying που της έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά αποκάλυψε και τα μυστικά ομορφιάς της.

 

Η Μαρίνα δεν έχει να θυμάται και τα καλύτερα από τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν συνεργάστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Η Μαρίνα, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», αποκάλυψε πως την περίοδο της συνεργασίας της με τον Μικρούτσικο πέρασε δύσκολα: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε ένα μόνιμο bullying, δεν ξέρω γιατί ειλικρινά, ρωτήστε τον! Ήμουν είκοσι, ήταν σαράντα και μου έκανε bullying! Τι να αντιδράσω μωρέ, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι, έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη».

 
 
 

Στις δηλώσεις της Μαρίνας Τσιντικίδου, απάντησε μέσω social media o Ανδρέας Μικρούτσικος

Το πρώην μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο «Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό» της έκανε bullying. «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε ένα μόνιμο bullying, δεν ξέρω γιατί ειλικρινά, ρωτήστε τον! Ήμουν είκοσι, ήταν σαράντα και μου έκανε bullying! Τι να αντιδράσω μωρέ, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι, έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας βλέποντας τις δηλώσεις της, δε δίστασε να της απαντήσει δημόσια και μάλιστα σκληρά.

«Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.