Γιατί ο Τομ Κρουζ αρνείται να δει την κόρη του εδώ και χρόνια

Γιατί ο Τομ Κρουζ αρνείται να δει την κόρη του εδώ και χρόνια

Η Σούρι Κρουζ, κόρη του σταρ του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς έκλεισε φέτος τα

12 της χρόνια, και όσο μεγαλώνει μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά της. Αυτό, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν φαίνεται να συγκινεί τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, ο οποίος φέρεται τα τελευταία χρόνια - και μετά το διαζύγιό του το 2012 με τη Χολμς - να έχει χάσει κάθε επαφή με την κόρη του.

Ειδικότερα, το US Magazine, επικαλούμενο πηγή που δεν κατονομάζει, αναφέρει πως -παρόλο που βάσει διαζυγίου ο Κρουζ μπορεί να επισκέπτεται τη Σούρι έως και 10 ημέρες τον μήνα- τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός επιλέγει να μη δει το κορίτσι επειδή δεν έχει ασπαστεί τη Σαϊεντολογία. Οι τελευταίες φωτογραφίες που δείχνουν τον Κρουζ μαζί με την κόρη του τραβήχτηκαν το 2013 κι έκτοτε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει ξαναεμφανιστεί μαζί της.

Πάντως το Hollywood Life αναφέρει ότι ο Κρουζ μπορεί να μην επισκέπτεται πια την κόρη του, αλλά πάντα στέλνει ένα μεγάλο δώρο στα γενέθλιά της και επικοινωνεί τακτικά μαζί της.

Η δε 39χρονη σήμερα Χολμς μοιάζει να έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει δεσμό με τον ηθοποιό Τζέιμι Φοξ, αλλά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και θέλει να αφοσιωθεί στην κόρη της.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.