Αποκάλυψη! Ποιος είχε την ιδέα να πάρει ο Πάριος το επώνυμο με το οποίο έγινε διάσημος (φωτό)

Αποκάλυψη! Ποιος είχε την ιδέα να πάρει ο Πάριος το επώνυμο με το οποίο έγινε διάσημος (φωτό)

Ο Γιάννης Βαρθακούρης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του διάσημου έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, κατάγεται από την Πάρο και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του επίθετο. Το ποιος όμως είχε την ιδέα για το όνομα αυτό το μάθαμε τώρα και μάλιστα από τον ίδιο τον… νονό του, που δεν είναι άλλος από τον

σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Κατσαρό.

Του Γιάννη εγώ του έδωσα το επώνυμο. Είχε έρθει να μου φέρει στίχους και του είπα ότι είναι ωραίοι, αλλά να περάσει αργότερα και μου είπε: «Μια που ήρθα, δεν με ακούτε;». Τον άκουσα και του είπα: «Τώρα δεν φεύγεις». Μετά τον πήγα στη δισκογραφική εταιρεία και τον είπα «Πάριο», αποκάλυψε στο Λοιπόν.Ο Γιάννης Βαρθακούρης, όπως είναι το πραγματικό όνομα του διάσημου έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, κατάγεται από την Πάρο και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του επίθετο.

Το ποιος όμως είχε την ιδέα για το όνομα αυτό το μάθαμε τώρα και μάλιστα από τον ίδιο τον… νονό του, που δεν είναι άλλος από τον σουδαίο συνθέτη Γιώργο Κατσαρό.

Του Γιάννη εγώ του έδωσα το επώνυμο. Είχε έρθει να μου φέρει στίχους και του είπα ότι είναι ωραίοι, αλλά να περάσει αργότερα και μου είπε: «Μια που ήρθα, δεν με ακούτε;». Τον άκουσα και του είπα: «Τώρα δεν φεύγεις». Μετά τον πήγα στη δισκογραφική εταιρεία και τον είπα «Πάριο», αποκάλυψε στο Λοιπόν.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.